dijous, d’abril 28, 2011

Amb peu i mig a la final de Wembley gràcies a dos gols de Messi

L'argentí ha fet una gran segona part aconseguint dos gols i deixant gairebé sentenciada la semifinal a l'espera del partit de dimarts al Camp Nou (0-2)

NURIA GARCÍA Barcelona Actualitzada el 27/04/2011 22:51

El Barça ha posat peu i mig en la final de Wembley després de superar el Reial Madrid en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que s'ha disputat al Santiago Bernabéu. Els blaugranes han dominat, han tingut la pilota i finalment, han aconseguit el premi, amb dos gols de Messi. Amb el Madrid nerviós i jugant amb deu després de l'expulsió de Pepe, la segona part ha estat encara més blaugrana que la primera i, amb els dos gols de l'argentí, ha aconseguit deixar gairebé sentenciada l'eliminatòria a falta del que passi el proper dimarts al Camp Nou.

El Barça ha començat fent-se amb la posessió de la pilota. Els blaugrana han gaudit de la primera oportunitat del partit amb una voleia de Xavi que ha anat directament a les mans de Casillas. Els blancs, que han cedit la pilota en els primers minuts al Barça, han vist com l'àrbitre els perdonava una groga després que Sergio Ramos toqués al centre del camp una pilota amb la mà (4'). Al 10', Villa ha fet una gran jugada i després ha xutat creuat, però la pilota ha sortit una mica desviada a la dreta de la porteria de Casillas.

El porter dels blancs ha estat el protagonista quan, al 24', Xavi ha rebut una passada en profunditat de Messi. La rematada de l'egarenc, des de dins de l'àrea, l'ha salvada Casillas.

Quan els jugadors enfilaven els vestidors, Pinto ha estat expulsat després d'una tangana (45') i el Barça afronta la segona meitat sense porter suplent.

A l'inici de la segona meitat, Sergio Ramos ha vist una targeta groga i, per tant, es perdrà la tornada de les semifinals al Camp Nou. També se la perdrà Pepe, que ha vist la vermella directa després d'una entrada a Alves (61'). Així doncs, el Madrid jugarà els últims 30 minuts amb deu i sense entrenador, ja que Mourinho ha hagut de marxar a la graderia per les protestes.

I al 75', una gran jugada d'equip després d'una pilota recuperada per Messi ha acabat al fons de la xarxa. L'argentí ha robat una pilota al centre del camp, se l'ha cedit a Xavi i aquest ha obert a la banda dreta cap a Afellay. L'holandès ha fet una gran jugada i li ha passat la pilota a Messi, que dins l'àrea ha superat Casillas (75').

Onze minuts més tard, Messi ha tornat a marcar. Després de superar quatre defenses i el porter, l'argentí només ha hagut d'empènyer la pilota dins la xarxa, fent que ell, els seus companys i els aficionats blaugranes esclatessin d'alegria.