dijous, de gener 27, 2011

La setmana vinent, la tornada a Almeria

Cinquè 5-0 de la temporada al Camp Nou i la final de Copa, a la butxaca
El Barça goleja l'Almeria al Camp Nou, amb gols de Messi (9' i 15'), Villa (10'), Pedro (30') i Keita (88') i encarrila el seu passi per a la final de la Copa del Rei

El Barça ha sentenciat la semifinal de la Copa del Rei al Camp Nou contra l'Almeria després de golejar els andalusos per 5-0 i ja té peu i mig a la final. Els de Guardiola han començat el partit dominant i en els primers minuts Messi ha tingut una bona opció per avançar els blaugranes, però el seu xut ha marxat per la línia de fons. L'argentí ha perdonat aquesta oportunitat, però no la segona.

Al 9', Messi ha rebut una pilota a la frontal i ha rematat amb l'esquerra, superant Esteban. I tot just un minut més tard, David Villa ha fet el segon en aprofitar un bon contraatac blaugrana. Els blaugranes han seguit dominant i passant-s'ho bé sobre el terreny de joc i al 15', Messi, en una nova contra molt ben portada pels blaugranes, ha fet el tercer. L'argentí ha superat novament Esteban amb un xut creuat i precís. I tot just a la mitja hora de partit, Xavi ha servit una falta i Pedro, de cap, ha fet el quart gol.

En l'inici de la segona part, un cop de cap de Maxwell podria haver significat el cinquè gol blaugrana, però la pilota ha picat el pal. El partit ha baixat d'intensitat i els dos tècnics han començat a fer canvis: Guardiola per dosificar els seus i Oltra per intentar capgirar la dinàmica de la semifinal. L'entrenador blaugrana ha donat entrada a Afellay i a Keita per Villa i Xavi, mentre que el tècnic dels andalusos ha fet entrar al terreny de joc Uche i Ulloa.

Els blaugranes han reclamat penal en una acció en què els andalusos han fet caure Iniesta dins l'àrea, però Mateu Lahoz no ha xiulat res. I a les acaballes del partit, Keita ha aconseguit el cinquè gol, aprofitant una excel·lent jugada de Messi (88').