Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de gener 27, 2011

Busquets renova fins el 2015





Busquets renova fins el 2015

El migcampista blaugrana Sergio Busquets ha renovat aquest matí el seu contracte amb el FC Barcelona fins el 2015, més un any opcional en funció dels partits que jugui a l’última temporada.
El president Sandro Rosell i el jugador Sergio Busquets han signat aquest matí, a les oficines del Club, el nou contracte que vincularà la relació contractual entre les dues parts fins el 2015. El contracte inclou una pròrroga automàtica fins al 2016 en funció dels partits que el migcampista de Badia disputi en l’última temporada de contracte.

La clàusula de rescissió passa de 80 a 150 milions d’euros.

“Espero una carrera plena d’èxits”

Un cop signada la seva renovació, Sergio Busquets, en declaracions a Barça TV, ha afirmat: “Estic molt content. És la millor manera de començar l'any, una gran notícia per a tothom”. El migcampista ha confessat sentir “alegria, emoció, moltes sensacions totes positives” per la seva renovació i ha explicat: “ Sóc molt jove, tinc 22 anys, i espero que sigui una carrera plena d'èxits”. Finalment, Busquets, que ha assegurat estar “al millor club del món”, ha desitjat “que aquests anys puguin ser com els que ja porto”.

Sergio Busquets, de 22 anys, va incorporar-se al primer equip la temporada 2008/09, de la mà de Pep Guardiola. Des d’aleshores, la seva participació a l’equip ha anat en augment i s’ha convertit en un jugador imprescindible en l’esquema de Pep Guardiola.