Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de desembre 14, 2010

BON NADAL - FELIZ NAVIDAD - BOAS FESTAS


Com cada any quan s’acosta el Nadal ens en recordem dels amics i dels familiars que ja no hi són, però, el caliu dels amics i familiars que tenim més a prop en ajuden a tirar endavant i tots fem promeses de ser millors el proper any.
Jo voldria des de aquesta modesta finestra oberta al món i més concretament al món blaugrana desitjar-vos a tots que passeu unes bones festes de Nadal i un Any Nou a on per fi veurem el final del túnel de la crisi i el món tornarà a girar amb més justícia social per a tothom.
I dins d’aquest món que no ens agrada, els culers tenim la sort de gaudir del nostre equip, el Barça. Un equip, uns colors que per damunt de tot ens fa feliços sense demanar-nos res a canvi.
Crec que estareu tots d’acord per que des de la Penya Barcelonista de Lisboa, ens unim tots per desitjar a tots el jugadors, entrenador, utillers, serveis mèdics i directiva un Bon Nadal i que l’Any 2011 ens regalin el mateix futbol d’orfebreria que ens han regalat durant el 2010.


MOLTES GRÀCIES I BON NADAL
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Como cada año cuando se acerca Navidad nos acordamos de los amigos y de los familiares que ya no están, pero, el calor de los amigos y familiares que tenemos más cerca nos ayudan a seguir adelante y todos nos comprometemos a ser mejores el próximo año.
Me gustaría desde esta modesta ventana abierta al mundo y más concretamente al mundo blaugrana, desearos a todos que paséis unas felices fiestas de Navidad y un Año Nuevo dónde por fin veamos el final del túnel de la crisis y que el mundo vuelva a girar con más justicia social para todos.
Y dentro de este mundo que no nos gusta, los culés tenemos la suerte de disfrutar de nuestro equipo, el Barça. Un equipo, unos colores que por encima de todo nos hace felices sin pedirnos nada a cambio.
Creo que estaréis todos de acuerdo para que desde la Penya Barcelonista de Lisboa, nos unamos todos para desear a los jugadores, entrenador, utileros, servicios médicos y directiva: Feliz Navidad y que el año 2011 nos regalen el mismo futbol de orfebrería que nos han regalado durante el 2010.


MUCHAS GRACIAS Y FELIZ NAVIDAD
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gostar-me-ia desde esta modesta janela aberta ao mundo e mais concretamente ao mundo blaugrana, desejar-vos umas Boas Festas de Natal e um Feliz Ano Novo onde ao fim vejamos o final do túnel da crise e que o mundo volte a girar com mais justiça social para todos.
E neste mundo que não nos gosta, os culés têm a imensa sorte de desfrutar da nossa equipa, o Barça. Uma equipa, umas cores que por cima de tudo nos faz felizes sem pedir nada a troco.
Penso que concordaram todos conmigo para que desde a Penya Barcelonista de Lisboa desejemos aos jogadores, treinador, serviço técnico e médico e junta diretiva do Barça: Boas festas de Natal e que o ano 2011 nos ofereçam o mesmo futebol de ourivesaria que nos ofereceram perante este ano,.

OBRIGADA E BOAS FESTAS

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home