Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de novembre 27, 2010

PARAULA DE QUECA


Hola amics!


Avui he anat amb lo padrí a la ciutat esportiva Joan Gamper per veure la sessió d’entrenament dels jugadors amagada darrera les bosses de les pilotes perquè com ja sabeu lo Pep no deixa que ningú entri per veure els entrenaments i quan lo Pep diu ningú és ningú ni persones humanes ni ovelles com jo. Però amb la complicitat de lo Carles sempre trobem la manera de saltant-se les normes tan estrictes d’aquest gran entrenador i persona que és lo Pep.


Desprès si que he pogut assistir a la roda de premsa que avui ha fet el nostre capità lo Puyi. Jo portava una credencial com a enviada especial de “La Veu de la Pobla” diari de les terres del Pallars Jussà.

“Serem fidels al nostre estil”. “Dilluns sortirem a guanyar des del primer minut”

Aquestes paraules pronunciades pel nostre Capità ens omplen de confiança i d’orgull. Lo Carles és un homenot de cap a peus i ens fa sentir segurs. Sabem que per ell, deixar-se la pell en el camp, no és una frase feta és la realitat.

Ja 22 són els clàssics que ha disputat fins el dilluns i, l’experiència és un grau, aquí i a la Xina popular, jajaja.


Estem segurs que els nostres Xavi, Iniesta, Messi, Pedrito (per mi sempre serà lo Pedrito) Villa... capitanejats pel nostre Puyi sortiran no solament a deixar-se la pell però també a guanyar els tres punts que d’això es tracte.

Molt clàssic, molt ”duelo de titanes”, molt "Ronaldo-Messi", "Mou-Pep" però aquí el que ens hi juguem són 3 punts com a cada partit de Lliga.

Ja em superat els vells temps del blanc i negre i ara som un equip de futbol, el millor equip del món d’aquests últims 10 anys com diu la Federació Internacional d’Història i Estadística del Futbol i com a tal saltarem dilluns a la gespa del Camp Nou davant els quasi 100.000 seguidors que ompliran de gom a gom el nostre estadi i donarem una lliçó de futbol i de civisme als 400 milions de persones que ens veuran per televisió arreu del món.

I és per aquest motiu que des d’aquí faig una crida a tots els culers que anirem a l’Estadi de fer una demostració de senyoriu acollint al Real Madrid com el que són: uns adversaris però no uns enemics això ho deixarem pels altres. Pels seguidors sense educació i sense classe.

Nosaltres com a culers i com a catalans, estic segura, que a més de una lliçó magistral de futbol sobre la gespa, donarem al món una lliçó de civisme, d’educació i de personalitat.

D’això n'estic segura,
Paraula de Queca