Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de setembre 21, 2010

LA LLIGA. FC BARCELONA vs SPORTING DE GIJÓN


Dimecres, 22 de setembre a les 19.00 (Hora portuguesa)
Miércoles 22 de septiembre a las 19.00
Quarta 22 de setembro pelas 19:00
------------------------------------
FC BARCELONA vs SPORTING DE GIJÓN
----------------------------------

Desprès de partit del Calderón i els fets lamentables que es van produir amb la lessió criminal al millor jugador del món, el nostre estimat Messi, crec que no cal repetir que hem de demostrar que nosaltres també som la millor afició del món.
Es en aquests moments que es demostra la grandesa d'un Club i nosaltres els culers de Lisboa ho tornarem a demostrar anant tots a fer costat als nostes jugadors. No podeu faltar!Us hi esperem!

********
Solo de pensar lo que podia haberle pasado a Messi, el domingo en el Calderón nos entra un estremecimiento. Ahora tenemos que demostrar que somos la mejor afición del mundo estando al lado de nuestros jugadores este domingo en el SNOOKER. No podemos faltar. Juntos vamos a ganar este partido, la Liga i el respeto del Mundo.

********

NADA SE PODE TOMAR COMO CERTO, E O PRÓXIMO JOGO COM O SPORTING GIJÓN, AMANHÃ, DIA 22 DE SETEMBRO, PELAS 19,00 HORAS PORTUGUESAS, EM CAMP NOU, NÃO É DIFERENTE.

ESPERAMOS POR TI NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, SNOOKER CLUB, PARA MAIS ESTE JOGO E UM FIM DE TARDE DIFERENTE NA COMPANHIA DE TODOS OS AMIGOS CULÉS.

*********

Dónde estamos?
SNOOKER
Travessa do Salitre, 1
Lisboa
Metro: Linea Azul.Parada Avenida
penyabarcelonista@sapo.pt