Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, de setembre 26, 2010

Dilluns, cap a Kazan


Dilluns, cap a Kazan

El primer equip de futbol viatja aquest dilluns a Kazan, dos dies abans del partit contra el Rubin. Els més de 3.300 quilòmetres de distància o les gairebé cinc hores i mitja de vol han fet que el Barça viatgi un dia abans.

El Barça té aquesta setmana un dels desplaçaments més complicats del primer tram de la temporada. Torna la Lliga de Campions i els de Guardiola s’estrenen fora de casa a Europa i ho fan molt lluny, a Kazan. Fins a Rússia s’ha de desplaçar el FC Barcelona per jugar dimecres contra el Rubin Kazan.

Avancen el viatge

A diferència d’altres vegades, on a la Lliga de Campions sovint es viatja un dia abans de la disputa del partit, aquest cop el Barça avançarà la seva sortida. Així, l’equip té previst agafar el vol que els traslladi fins a la ciutat russa aquest mateix dilluns a la 1 del migdia. Per endavant l’expedició tindrà unes cinc hores i mitja de vol i uns 3.387 quilòmetres de distància entre Barcelona i Kazan.

Entrenament previ

Amb tot, abans de marxar Josep Guardiola ha planificat un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip s’exercitarà aquest dilluns a partir de les 9.30 hores en una sessió que serà oberta el primer quart d’hora als mitjans de comunicació.

Dimarts, sessió a Kazan

Si es compleixen els horaris, l’equip té previst arribar a l’aeroport de Kazan a les 20.30 hores (18.30 hores a Barcelona –2 hores de diferència-). No serà fins dimarts que l’equip faci el primer entrenament a terres russes. El Barça farà a les 5 de la tarda (les 15 hores a Barcelona) un entrenament al Central Stadium de Kazan.

Partit i tornada

Com ja va passar la temporada passada quan el Barça també va jugar a Kazan, l’horari del partit és diferent del que té marcat la UEFA per als partits de la Lliga de Campions. Així, el duel entre el Rubin Kazan i el Barça començarà a les 18.30 hores (hora catalana), les 20.30 hores a Kazan.

Un cop finalitzat el partit l’equip tornarà cap a Barcelona, i té prevista la seva arribada a l’aeroport del Prat a les 3.30 hores de la matinada.