Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, d’agost 09, 2010

El Congrés de Penyes, definit


El Congrés de Penyes, definit

El proper 25 d’agost, coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, se celebrarà, al Palau de Congressos de Barcelona, el Congrés de Penyes del FC Barcelona. Els dies 24 i 25 també es disputarà el V Torneig Internacional de Penyes de Futbol 7.

El Congrés de Penyes, que no s’organitzava en les dates del Gamper des de l’any 2002, marcarà l’inici d’una nova etapa de relació entre el club i les penyes amb el propòsit d’augmentar la comunicació, l’esforç i el treball diari com a eines per elevar la marca Penya i fer un Barça més gran.

Activitat a partir de les 12 h

Els representants de les penyes barcelonistes tindran una jornada molt atapeïda. A partir de les 12 hores se celebrarà, al Palau de Congressos de Barcelona, el Congrés de Penyes, en el qual es tractaran els projectes penyístics a curt, mitjà i llarg termini. Per a l’edició d’aquest any, cada penya podrà inscriure-hi fins a quatre representants.

Dinar de germanor

Després del Congrés tindrà lloc un dinar de germanor al mateix Palau de Congressos de Barcelona, on els penyistes compartiran experiències amb els representants de la Junta Directiva del FC Barcelona.


Quatre entrades gratuïtes


Com és habitual, el club facilitarà a les penyes que així ho sol·licitin quatre entrades gratuïtes per assistir al partit entre el FC Barcelona i el Milan

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home