Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de juliol 15, 2010

Set blaugranes a l’Europeu sub-19


Set blaugranes a l’Europeu sub-19

Àlex Sánchez, Martín Montoya, Marc Bartra, Carles Planes, Oriol Romeu, Thiago Alcántara i Rubén Rochina han estat seleccionats per Luis Milla per representar Espanya en aquesta competició.

Aquest dimarts s’ha donat a conèixer la llista de jugadors que representaran la selecció espanyola a l’Europeu sub-19. El campionat es disputarà del 18 al 30 de juliol a Caen (França) i per a la cita han estat convocats set jugadors blaugrana.

Dels 22 futbolistes concentrats a Las Rozas (Madrid) des del 4 de juliol passat, el seleccionador espanyol sub-19, Luis Milla, n’havia d’escollir 18. Finalment, entre els jugadors que viatjaran a Caen hi ha els set blaugranes: Àlex Sánchez (porter), Martín Montoya (lateral dret), Marc Bartra (central), Carles Planas (lateral esquerre), Oriol Romeu (migcampista defensiu), Thiago Alcántara (interior o mitja punta) i Rubén Rochina (davanter).

Dijous a primera hora del matí, la selecció espanyola sub-19, amb els set blaugranes a les seves files, es desplaçarà a França. I diumenge, 18 de juliol, els de Luis Milla debutaran a l’Europeu contra Croàcia (16 h).