Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de setembre 29, 2009

UNA MICA DE HUMOR CATALÀ A CAN BARÇA

La Queca Puyol .................................... La Sofi Chigri

Hola amics i amigues culers!
M'he fet molt amiga de l'ovella que s'ha portat de les estepes russes lo Chigri-Chigri. Es diu Sofi, almenys és que lo que he entès perquè la grenyude enraone molt malament i quasi no l'entenc. Sortim a pasturar acompanyades per Mourinski que és el traductor i que és una mica soca: deu ser per lo nom...
Per riure una mica i distendre l'ambient, lo padrí m'ha dit que publiqués la notícia que m'ha passat la Sofi. Si no és veritat, deu ser un error de traducció però com diuen els italians "si non è vero è ben trobato"
Paraula de Queca
****************************************************
Laporta requalifica el miniestadi per fer-hi un bordell per les prostitutes del voltant.
  • Després de dures negociacions, per fi el Barça i l'Ajuntament han arribat a un acord per requalificar el miniestadi. El principal escull per a l'acord era l'oposició dels veïns, però ha quedat resolt quan s'ha sabut que el nou projecte no suposava la construcció de pisos, sinó la creació d'una llar d'acolliment per les prostitutes que treballen al voltant. En altres paraules, s'hi construirà un bordell de luxe.
  • La mesura ha estat aplaudida per tothom: per una banda, els veïns agraeixen que les prostitutes ja no facin la seva feina a la vista de tothom. Ara estic tranquil, perquè la meva dona no em podrà veure a través de la finestra d'un cotxe, ha comentat Joan Enric Caballero, veí de la zona.
  • Per una altra banda, el mateix Josep Lluís Núñez ha recolzat la iniciativa, sobretot en saber per quant s'han requalificat els terrenys. En assabentar-se del que percebrà el Barça ha exclamat: nnnnnnnnnnnnghhhhh!!!! i posteriorment ha demanat la seva demisión per no haver estat ell qui els ha venut.
  • Per últim, els jugadors del Reial Madrid, envejosos amb la iniciativa de tenir un prostíbul a dues passes de l'estadi, han demanat a Florentino Pérez que deixi de fitxar jugadors i inverteixi en una bona davantera per a les instal·lacions esportives de Valdebebas.

(Del programa Crackovia. TV3)

****************************************************