Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de març 30, 2007

Els 18 per al Deportivo










Els 18 per al Deportivo
Frank Rijkaard ja ha donat la llista de convocats per al partit amb el Deportivo.


Les 4 baixes són Márquez, Saviola, Ezquerro i Deco. En el cas del ‘20’, és baixa tant per lesió com per sanció.Després de dues setmanes sense Lliga, Frank Rijkaard ha donat una nova llista de convocats.
El tècnic holandès ha pogut triar entre tota la seva plantilla excepte Deco, que en aquest cas era tant baixa per lesió (encara s’està recuperant de l’operació al tercer dit de la mà dreta), com per sanció (va veure la cinquena targeta groga en el partit amb el Recreativo).
Els altres descartats Juntament amb el ‘20’ han quedat fora de la llista Saviola, Ezquerro i Márquez. En el cas del mexicà cal tenir en compte que acaba d’arribar d’un viatge llarg des del seu país, on ha jugat un partit contra la selecció d’Equador.
Márquez, de fet, ja no ha participat en l’entrenament d’aquest divendres amb la resta del grup i s’ha quedat treballant al gimnàs. Saviola i Ezquerro, per la seva banda, han quedat fora per decisió tècnica.
D’aquesta manera els 18 jugadors convocats són:
Valdés, Jorquera, Puyol, Xavi, Belletti, Motta, Zambrotta, Iniesta, Ronaldinho, Messi, Gudjohnsen, Gio, Edmílson, Sylvinho, Eto’o, Thuram, Oleguer i Giuly.