Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de febrer 12, 2007

Valdés: "Espero que seguim en aquesta línia"


El porter del FC Barcelona ha elogiat el joc de l'equip davant del Racing de Santander. El de l'Hospitalet va ser un dels grans protagonistes en aturar un penal amb 0-0.


El Barça va tornar a captivar amb el seu joc contra el Racing gràcies al treball col·lectiu, començant pel del porter, Víctor Valdés, que va aturar un penal que hauria significat el 0-1. En la roda de premsa posterior a l'entrenament d'avui, el futbolista de l'Hospitalet ha volgut destacar el mèrit del triomf: "Va ser un partit molt complicat, el Racing de Santander va fer un bon plantejament defensiu. La paciència i la nostra capacitat ofensiva van ser claus. Espero que seguim en aquesta línia". A més, creu que l'equip ha sortit molt reforçat de la jornada, ja que és encara més líder.


Un expert a aturar penals

És de sobres conegut que una de les especialitats de Víctor Valdés és la de parar penals. El d'ahir a Ezequiel Garay ja és el segon de la temporada. El porter ha explicat que "havíem vist diferents vídeos del rival i ens vàrem adonar que Garay havia llançat els tres penals a la banda esquerra". Valdés ha reconegut que per aturar una pena màxima també fa falta una bona dosi de sort perquè "has d'escollir entre un dels dos cantons".


No entén les crítiques a Ronaldinho

Valdés tampoc s'ha estat d'elogiar la tasca de Ronaldinho, l'autor dels dos gols del duel d'ahir. "A Ronnie no l'hem recuperat, ha estat tota la temporada a un gran nivell", ha manifestat. És per això que no està d'acord amb els que diuen que no està fi: "Mai he entès les crítiques que rep".


"Eto'o és un gran company"

El porter barceloní ha estat preguntat per la negativa de Samuel Eto'o a entrar en el terreny de joc en els instants finals del partit. Valdés ha refusat entrar a valorar l'actitud del camerunès perquè "és un tema que Samuel l'ha de parlar amb l'entrenador". Tot i això, ha deixat clar que "Eto'o és un gran company". L'únic que l'"1" blaugrana ha comentat és que desitja que l'atacant torni a assolir la seva millor forma: "Espero que es recuperi aviat, és el millor davanter del món".