divendres, de desembre 22, 2006

F.C Barcelona, 1 - At. Madrid, 1

El Barça i l'Atlètic de Madrid han empatat un partit en el qual els blaugrana han estat els clars dominadors.
Ronaldinho ha fet el gol del Barça mentre que el dels matalassers l'ha fet Agüero en l'única ocasió dels visitants.

L'Atlètic de Madrid semblava que començava més incisiu però qui tenia les ocasions era el Barça.
En el minut 2 Deco ha xutat des de dins l'àrea i Leo Franco ha pogut rebutjar amb problemes, i en el 6 ha estat Xavi qui ha pogut marcar.
El plantejament dels dos equips oferia molts espais i això afavoria el futbol de toc del Barça.
Amb Xavi, Deco i Iniesta, la possessió és clarament del Barça. L'Atlètic de Madrid ho ha intentat mitjançant contraatacs però la seva única ocasió a la primera part ha arribat a pilota parada. Valdés ha fet una gran aturada a un llançament de falta d'Antonio López.
Però els blaugrana han tornat a agafar la iniciativa i Iniesta i Xavi seguien portant perill a la porteria de Leo Franco.
El millor ha arribat en el minut 40. Una falta sobre Iniesta l'ha llançat Ronaldinho de manera magistral i l'ha enviat al pal llarg sense que Leo Franco no hi pogués fer res (1-0). Així s'ha arribat a la mitja part.
Ja a la segona part els blaugrana han volgut seguir igual amb Xavi i Iniesta com a clars protagonistes a la medul·lar.
El Barça dominava i buscava el segon però en la primera aproximació de perill l'Atlètic de Madrid ha empatat.
Agüero ha trencat el fora de joc i ha superat Valdés amb un xut amb l'exterior.
A partir d'aquell moment els matalasser han renunciat encara més a l'atac mentre el Barça ho ha seguit intentant amb totes les seves ganes.
Al final no ha pogut ser i el partit ha acabat amb empat tot i que els blaugrana han merescut molt més.