Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de febrer 06, 2012

SEMIFINALS COPA DEL REI (Tornada) ; FC BARCELONA vs VALENCIA




Dimecres dia 8 de febrer a les 20:00 (Hora de Portugal)
Quarta-feira dia 8 de febereiro pelas 20:00

****************************************
FC BARCELONA  vs  VALENCIA CF
*****************************************

Només 90 minuts ens separen de la final de la Copa del Rei i, el que és millor, aparcarem aquesta competició fins el mes de maig. Tenim el millor equip del món i els millors jugadors del planeta però són humans i demà més que mai necessitaran sentir la nostra força i el nostre recolzament. Dimecres tots els culers de Lisboa tenen de fer cap a la Penya Barcelonista de Lisboa-SNOOKER. No se valen excuses de que si fa fred, que si l'endemà hem d'anar a treballar. No si val!! Us hi esperem en el millor local amb ambient blaugrana de Lisboa.
*****
CHEGA O DIA EM QUE O NOSSO BARÇA JOGA A SEGUNDA MÃO DAS MEIAS FINAIS DA TAÇA DO REI COM O VALÊNCIA, EM CAMP NOU, QUARTA-FEIRA, DIA 8 DE FEVEREIRO, PELAS 20 HORAS DE PORTUGAL.
APENAS NOS INTERESSA O TRIUNFO PARA SEGUIR EM FRENTE NESTA JORNADA.  VAMOS TODOS APOIAR O NOSSO CLUBE NO LOCAL PRÓPRIO :  A PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, SNOOKER CLUB.   
ESPERAMOS POR TI . NÃO FALTES !!!

NOTA :  ENCONTRAM-SE A PAGAMENTO AS QUOTAS REFERENTES AO ANO DE 2012 PELO QUE OS NOSSOS SÓCIOS DEVERÃO FAZER O FAVOR DE EFECTUAR A TRANSFERÊNCIA BANCÁRIA DO VALOR DA SUA QUOTA PARA A CONTA DA PENYA NO BANCO SANTANDER TOTTA- NIB 001800031717098602019, IBAN PT50001800031717098602019. EXCEPTUAM-SE, COMO É ÓBVIO, OS SÓCIOS QUE JÁ LIQUIDARAM O ANO DE 2012, POR TEREM ENTRADO RECENTEMENTE.  OS NOSSOS AGRADECIMENTOS.
AGRADECEMOS A CONFIRMAÇÃO POR MAIL, A QUANDO DO PAGAMENTO.
********
A on som?
SNOOKER
Travessa do Salitre 1
Lisboa
A 30 metres de l'avenida da Liberdade (Consulat d'Espanya)
METRO
LINEA azul. PARADA: Avenida











3 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home