Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de gener 24, 2012

La COPA DEL REI - A TAÇA DO REI -FC BARCELONA vs R.MADRID
DIMECRES 25 DE GENER A LES 21 HORES (Hora portuguesa)
Quarta-feira, dia 25 de Janeiro, pelas 21 horas

***************************************
FC BARCELONA  -  R. MADRID
***************************************Aquest dimecres tindrem l’ocasió de tornar a veure un gran partit de futbol. El nostres petis grans cracks tindran una vegada més l’ocasió de demostrar que són els millor del món i davant tindran els Mandrils, els “marulleros”, els que trepitgen, els que ploren, en resum: el “Realísimo Madrid”.
No us ho perdeu!!! Tots a la Penya Barcelonista de Lisboa.
 • NOMÉS VOLEM RECORDAR-VOS QUE TRACTANT-SE D'UN PARTIT DE MÀXIMA EXPECTACIÓ, HAUREM D'APLICAR LES NORMES DE L'SNOOKER, CLUB A ON LA PENYA TÉ LA SEVA SEU SOCIAL
 • EL SOCIS DE LA PENYA COM SEMPRE TENEN L'ENTRADA GRATUITA I TAULA RESERVADA.
 • PELS NO SOCIS CAL RECORDAR QUE SEGUINT LES NORMES HABITUALS A PORTUGAL EN AQUESTES OCASIONS, ES COBRA UNA PAGA I SENYAL DE 10€ PER GARANTIR AQUEST CONSUM MÍNIM.
 • TAMBÉ RECORDAR QUE EL LOCAL TÉ UNA CAPACITAT AUTORITZADA PER 98 PERSONES. UN COP ASSOLIT AQUEST NOMBRE NO ES DEIXA ENTRAR A NINGÚ MÉS.
 • UN CONSELL. ARRIBEU D'HORA. Y NO OBLIDEU QUE A PORTUGAL ´´ES UNA HORA MENYS. EL PARTIT COMENÇARÁ A LES 21.00 (hora portuguesa

 • ***********************************
  É CHEGADA A SEGUNDA MÃO DA COPA DO REI E O NOSSO BARÇA JOGA EM CAMP NOU, NOVAMENTE COM O REAL MADRID, QUARTA-FEIRA, DIA 25 DE JANEIRO, PELAS 21 HORAS DE PORTUGAL. MAIS UM CLÁSSICO CHEIO DE EMOÇÃO A QUE DEVES ASSISTIR NUM FIM DE TARDE DE TRABALHO.  VEM CONVIVER E APOIAR O NOSSO CLUBE.  ESPERAMOS POR TI NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA-SNOOKER CLUB.
  
  TRATANDO-SE DE UM CLÁSSICO, O SNOOKER CLUB IMPÕE O CONSUMO MÍNIMO DE 10,00 EUROS, PELO QUE OS SÓCIOS DEVERÃO SER PORTADORES DO SEU CARTÃO DE SÓCIO DA PENYA PARA NÃO PAGAREM ESTE VALOR.  MAIS SOLICITAMOS QUE CONFIRMEM POR MAIL A SUA PRESENÇA, A FIM DE ASSEGURAREM O SEU LUGAR, BEM COMO ESTAREM PRESENTES O MAIS CEDO POSSÍVEL.   

  NOTA :  ENCONTRAM-SE A PAGAMENTO AS QUOTAS REFERENTES AO ANO DE 2012 PELO QUE OS NOSSOS SÓCIOS DEVERÃO FAZER O FAVOR DE EFECTUAR A TRANSFERÊNCIA BANCÁRIA DO VALOR DA SUA QUOTA PARA A CONTA DA PENYA NO BANCO SANTANDER TOTTA- NIB 001800031717098602019, IBAN PT50001800031717098602019. EXCEPTUAM-SE, COMO É ÓBVIO, OS SÓCIOS QUE JÁ LIQUIDARAM O ANO DE 2012, POR TEREM ENTRADO RECENTEMENTE.  OS NOSSOS AGRADECIMENTOS.
  AGRADECEMOS A CONFIRMAÇÃO POR MAIL, A QUANDO DO PAGAMENTO.
  ------------------------
  DONDE ESTAMOS:
  SNOOKER
  Travessa do Salitre, 1
  Lisboa
  Tel:213 470 502

  A 30 metres de l'avenida da Liberdade y Consulado de España
  Metro: Linea Azul-parada: Avenida
  -----------------------------------------


  1 Comments:

  Publica un comentari a l'entrada

  Links to this post:

  Crear un enllaç

  << Home