Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de gener 16, 2012

TORNA EL CLÀSSIC. R.MADRID vs FC BARCELONA

  

Dimecres dia 18 de gener a les 21 hores (Hora de Portugal)
Quarta-feira, dia 18 de Janeiro, pelas 21 horas


********************************
R.Madrid  - FC Barcelona
********************************

Ara toca el cl'assic de la Copa. Aquest any ens poden tocar fins a 8 clàssics amb els mandrils. Per no possar-vos nerviosos a casa el millor que podeu fer els culers de Lisboa és d'anar a veure el partit a la Penya Barcelonista de Lisboa. Tot units fent força eliminarem al Madrid de la Copa, tot esperant eliminar-los de la Lliga i, si s'escau, de la Champions. Vinga nois i noies, tothom cap el SNOOKER!!! El millor ambient blaugrana de Lisboa.

  • NOMÉS VOLEM RECORDAR-VOS QUE TRACTANT-SE D'UN PARTIT DE MÀXIMA EXPECTACIÓ, HAUREM D'APLICAR LES NORMES DE L'SNOOKER, CLUB A ON LA PENYA TÉ LA SEVA SEU SOCIAL
  • EL SOCIS DE LA PENYA COM SEMPRE TENEN L'ENTRADA GRATUITA I TAULA RESERVADA.
  • PELS NO SOCIS CAL RECORDAR QUE SEGUINT LES NORMES HABITUALS A PORTUGAL EN AQUESTES OCASIONS, ES COBRA UNA PAGA I SENYAL DE 10€ PER GARANTIR AQUEST CONSUM MÍNIM.
  • TAMBÉ RECORDAR QUE EL LOCAL TÉ UNA CAPACITAT AUTORITZADA PER 98 PERSONES. UN COP ASSOLIT AQUEST NOMBRE NO ES DEIXA ENTRAR A NINGÚ MÉS.
  • UN CONSELL. ARRIBEU D'HORA. Y NO OBLIDEU QUE A PORTUGAL ´´ES UNA HORA MENYS. EL PARTIT COMENÇARÁ A LES 21.00 (hora portuguesa)

*************

MAIS UM CLASSICO PARA A TAÇA DO REI, E O NOSSO BARÇA VAI JOGAR AO SANTIAGO BERNABÉU NA QUARTA-FEIRA, DIA 18 DE JANEIRO, PELAS 21 HORAS DE PORTUGAL.
O NOSSO CLUBE PRECISA DE TODO O NOSSO APOIO PARA CONSEGUIR MAIS UMA VITÓRIA SOBRE O REAL, COMO TODOS DESEJAMOS.
ESPERAMOS POR TI NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA-SNOOKER CLUB.  NÃO FALTES !!!!
NOTA :  COMO SE TRATA DE UM JOGO BARÇA-REAL, O SNOOKER CLUB IRÁ COBRAR O JÁ USUAL PRE-PAGAMENTO DE 10 EUROS.  OS SÓCIOS DEVERÃO SER PORTADORES DO CARTÃO DE SÓCIO DA PENYA PARA NÃO TEREM DE PAGAR ESTE CONSUMO MÍNIMO.
DEVERÃO AINDA CONFIRMAR, POR E-MAIL, A SUA PRESENÇA, PARA ASSEGURAREM O SEU LUGAR, BEM COMO CHEGAREM O MAIS CEDO POSSÍVEL.
DONDE ESTAMOS:SNOOKER
Travessa do Salitre, 1
Lisboa
Tel:213 470 502

A 30 metres de l'avenida da Liberdade y Consulado de España
Metro: Linea Azul-parada: Avenida

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home