Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de desembre 08, 2011

AVÍS IMPORTANT PER ASSISTIR AL PARTIT R. MADRID FC BARCELONA


ESTIMATS SOCIS I AMICS,


JA HI SOM, EN NOMÉS 48 HORES EL BARÇA SORTIRÀ AL BERNABEU PER EMPORTAR-SE ELS 3 PUNTS I TOTS ELS CULERS QUE VIVIM A LISBOA O QUE ENS TROBEM DE PAS TENIM L'OBLIGACIÓ MORAL D'ANAR A LA PENYA PER VIURE AQUEST PARTIT COM SI FOSSIM A CASA.


NOMÉS VOLEM RECORDAR-VOS QUE TRACTANT-SE D'UN PARTIT DE MÀXIMA EXPECTACIÓ, HAUREM D'APLICAR LES NORMES DE L'SNOOKER, CLUB A ON LA PENYA TÉ LA SEVA SEU SOCIAL.


EL SOCIS DE LA PENYA COM SEMPRE TENEN L'ENTRADA GRATUITA I TAULA RESERVADA.


PER TOTES LES ALTRES PERSONES CAL RECORDAR QUE SEGUINT LES NORMES HABITUALS A PORTUGAL EN AQUESTES OCASIONS, ES COBRA UNA PAGA I SENYAL DE 10€ PER GARANTIR AQUEST CONSUM MÍNIM.


TAMBÉ RECORDAR QUE EL LOCAL TÉ UNA CAPACITAT AUTORITZADA PER 98 PERSONES.


UN COP ASSOLIT AQUEST NOMBRE NO ES DEIXA ENTRAR A NINGÚ MÉS.


UN CONSELL. ARRIBEU D'HORA. Y NO OBLIDEU QUE A PORTUGAL ´´ES UNA HORA MENYS. EL PARTIT COMENÇARÁ A LES 21.00 (hora portuguesa)


---------------


QUERIDOS AMIGOS QUE NOS VISITAIS POR PRIMERA VEZ, QUEREMOS INFORMAROS QUE EL SNOOKER, LOCAL DÓNDE ESTÁ UBICADA LA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, TIENE UNA POLÍTICA DE FUNCIONAMIENTO DE ACUERDO CON LAS LEYES Y COSTUMBRES PORTUGUESAS.
EN BARCELONA, MUCHOS BARES CUANDO SE TRATA DE UN CLÁSICO O DE UNA FINAL DE CHAMPIONS AUMENTAN LOS PRECIOS DE LAS CONSUMICIONES.
AQUÍ, EN EL SNOOKER, NO SE PRACTICA ESTA POLÍTICA, PERO SÍ QUE SE HACE PAGAR UNA PAGA Y SEÑAL DE 10€ QUE NO SON A FONDO PERDIDO. ES SOLO GARANTIZAR QUE LAS PERSONAS QUE ASISTEN A ESTE EVENTO CONSUMIRAN POR ESTA CANTIDAD O MÁS. ES DECIR QUE DE LA CUENTA FINAL SE OS DESCONTARAN LO DIEZ EUROS.
EJEMPLO: SI CONSUMIS 13€ SOLO PAGAREIS 3 YA QUE LOS 10€ YA SE HAN COBRADO POR ADELANTADO.
ESTA NORMA NO SE APLICA A LOS SÓCIOS CON CARNET DE LA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA.


------------


PENYA BARCELONISTA DE LISBOA


SNOOKER


TRAVESSA DO SALITRE, 1


LISBOA


A 30 metres de l'avenida da Liberdade y Consulado de España


Metro: Linea Azul-parada: Avenida1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home