Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de febrer 26, 2011

Més èpica


Més èpica

Un Barça minvat per les baixes defensa el liderat al camp del Mallorca de Laudrup (20 hores, GolT, Canal+ Liga i R@dio Barça). L’equip s’haurà de refer de les absències de Puyol, Jeffren, Valdés, Alves i Xavi.

Després de viure una de les poques setmanes de la temporada sense futbol entremig, el Barça inicia avui un eslàlom trepidant de partits cada tres o quatre dies. I, per l’avançament en les competicions, cada vegada el marge d’error és més reduït. La visita al Mallorca serà el primer test per al líder. Posteriorment, serà examinat pel València a Mestalla, el Saragossa, l’ Arsenal (en la tornada dels vuitens de la Champions) i el Sevilla al Pizjuán. Un calendari exigent.

L’equip l’iniciarà amb cinc baixes destacades. Són els lesionats Puyol, Jeffren, Valdés i Xavi i el sancionat Dani Alves. És per això, doncs, que el cos tècnic ha completat la convocatòria amb els joves del filial Miño, Montoya i Thiago.

Líder amb caràcter

Així, el Barça haurà de tornar a treure el seu caràcter guanyador per superar les adversitats. De la mateixa manera que ho va fer en la jornada anterior davant de l’Athletic Club de Bilbao, quan va obtenir el triomf a base de coratge. I gràcies a aquesta entrega, sumada al talent descomunal dels jugadors, el conjunt blaugrana manté els cinc punts de marge sobre el segon. Amb una victòria al camp del Mallorca ampliaria l’avantatge provisionalment a vuit.

Una revelació

El Mallorca, per la seva banda, voldrà repetir la sorpresa que va fer saltar en la primera volta, en empatar al Camp Nou. Els balears, dirigits pels exblaugranes Michael Laudrup i Miquel Àngel Nadal, són una de les sensacions del campionat. Ocupen l’onzena posició, i tenen una plantilla amb molta projecció i qualitat, capaç de guanyar set dels dotze compromisos disputats a l’estadi Iberostar. El central Ivan Ramis serà avui, per lesió, la seva principal baixa