Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de novembre 11, 2010

Fotografies d’etiqueta


Fotografies d’etiqueta

El primer equip de futbol s’ha fet aquest dijous al matí la fotografia oficial de la temporada 2010/11. La sessió fotogràfica, que ha tingut lloc al Camp Nou, ha precedit l’entrenament posterior dels de Josep Guardiola al Miniestadi.


Ben puntuals i vestits per a l’ocasió, els jugadors de la primera plantilla de futbol del Barça han saltat a la gespa del Camp Nou. Eren les 10.05 hores i, de mica en mica, els futbolistes blaugrana han desfilat amb els vestits de Dsquared, la marca de roba que vesteix la primera plantilla. En aquest assolellat matí de dijous, la samarreta, els pantalons curts i les mitgetes del partit de Copa del Rei de dimecres contra el Ceuta (5-1) han donat pas a les camises, les armilles, les corbates i els pantalons de vestir.

Petits detalls que cal aclarir

Durant la sessió fotogràfica la preocupació més gran tant dels responsables de la marca de roda com dels jugadors blaugrana ha estat la manera com posar-se la roba que vestien: el coll de la camisa, el número de botons que s’havien de cordar... Una vegada han arribat a la posició on anaven a ser fotografiats com a grup, a un dels gols de l’estadi –idoni a aquesta hora del dia per qüestions de llum–, la preocupació dels futbolistes ha passat a ser com posaven les mans: a la falda els que estaven asseguts a la primera filera i al darrere els que estaven drets.

Vestits de curt

A les 10.15 hores la primera part de la sessió fotogràfica ja estava enllestida. Ara només faltava immortalitzar la plantilla amb l’equipació de la temporada 2010/11, la que servirà per fer els pòsters tradicionals. Els jugadors han marxat a vestidors per canviar-se i deu minuts després, tots es trobaven al túnel del Camp Nou disposats a saltar a la gespa. Ha estat en aquest moment quan Víctor Valdés, juntament amb Pedro, s’ha encarregat d’esperonar els seus companys amb les consignes prèvies que s’escolten abans dels partits en aquest túnel de vestidors.

Dues preses més

Emplaçats al mateix lloc, en un dels gols de l’estadi, i tots disposats com en la primera de les fotografies del matí, el flaix de la càmera s’ha disparat per realitzar dues fotografies més: la de la plantilla amb els faldons dels patrocinadors al davant i una altra sense, només amb els jugadors, el cos tècnic i el president del Barça, Sandro Rosell, present durant tota la sessió fotogràfica. El president ha compartit salutacions i conversa amb els jugadors, però especialment amb Guardiola, amb qui la xerrada ha estat més perllongada.

Sota l’atenta mirada dels juvenils

Convocats per a l’entrenament posterior al Miniestadi, els jugadors del Juvenil A, Gerard Deulofeu i Rafa Alcántara, han saltat a la gespa de l’estadi i des d’un segon pla, s’han mirat la sessió fotogràfica fascinats.