Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’octubre 22, 2010

Entregats els premis Príncep d’Astúries




Entregats els premis Príncep d’Astúries

La selecció espanyola de futbol, actual campiona d’Europa i del Món, ha rebut aquest divendres a Oviedo el Premi Príncep d’Astúries dels Esports 2010. Xavi Hernández ha estat el representant del FC Barcelona en aquest acte.

Vuit jugadors del FC Barcelona –Valdés, Puyol, Piqué, Sergio, Xavi, Iniesta, Sergio i Villa– han estat guardonats aquest divendres amb el Premi Príncep d’Astúries dels Esports en una gala que ha començat a les 18.30 de la tarda al teatre Campoamor d’Oviedo, i que ha estat presidida per ses Majestats els Prínceps d’Astúries.

Xavi, a Oviedo

L’únic mundialista blaugrana que ha tingut la possibilitat d’assistir a la gala d’entrega d’aquests premis ha estat Xavi Hernández que, per lesió, no ha estat convocat per al partit d’aquest dissabte davant el Reial Saragossa.

“La pauta que cal seguir”

El jurat del premi, presidit per Manel Estiarte, responsable de les relacions externes del FC Barcelona, va reflectir en l’acta de la seva decisió que “la selecció ha tingut la virtut de crear una tècnica i un estil de joc admirats mundialment i que es presenta a molts països com la pauta que cal seguir”. El premi està dotat amb 50.000 euros i la reproducció d’una estàtua dissenyada per Joan Miró.