Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’octubre 22, 2010

Comunicat del FC Barcelona


A continuació reproduïm el comunicat del FC Barcelona respecte les declaracions del president de la Federación Asturiana de Fútbol, el senyor Maximino Martínez.

El FC Barcelona vol expressar el seu malestar davant les declaracions públiques del president de la Federación Asturiana de Fútbol, el senyor Maximino Martínez, en referència al nostre entrenador Josep Guardiola, amb motiu del lliurament dels Premis Príncep d’Astúries.

El FC Barcelona traslladarà una queixa formal a la Real Federación Española de Fútbol per unes declaracions que considera impròpies d’algú que ostenta un càrrec tan rellevant en el món del futbol.

Així mateix, el FC Barcelona aprofita aquesta oportunitat per reafirmar el seu respecte al Principat d’Astúries i a totes les seves institucions.

***

El FC Barcelona quiere expresar su malestar ante las declaraciones públicas del presidente de la Federación Asturiana de Fútbol, el señor Maximino Martínez, en referencia a nuestro entrenador Josep Guardiola, con motivo de la entrega de los Premios Príncipe de Asturias.

El FC Barcelona trasladará una queja formal a la Real Federación Española de Fútbol por unas declaraciones que considera impropias de alguien que ostenta un cargo tan relevante en el mundo del fútbol.

Asimismo, el FC Barcelona aprovecha esta oportunidad para reafirmar su respeto al Principado de Asturias y a todas sus instituciones.