Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, d’agost 29, 2010

Messi, Iniesta i Villa disparen el Barça a Santander


Messi, Iniesta i Villa disparen el Barça a Santander

Messi i Iniesta segueixen en forma. Només tres minuts ha trigat el Barça a marcar al Nuevo Sardinero. La Pulga ha aprofitat una assistència del manxec per superar amb una vaselina la sortida del meta Toño. Iniesta, l'autor del gol de l'estiu, ha ampliat el marcador a la mitja hora amb un toc subtil des de la frontal de l'àrea després d'un rebuig del meta càntabre.

El Racing podria haver escurçar distàncies tres minuts després quan el col·legiat Delgado Ferreiro ha decretat penal per una falta inexistent de Maxwell sobre Francis. Però Valdés ha aturat el llançament de Tchité. Al límit del descans, Villa ha aprofitat un sensacional servei de Xavi per marcar el tercer, que ha estat anul·lat per fora de joc.

Villa, en el minut 60 ha marcat de cap el seu primer gol oficial com a blaugrana. És la primera victòria blaugrana de la temporada.

Alineació mundialista del Barcelona per al debut a la Lliga. El campió ha jugat amb Valdés a la porteria, amb Alves, Piqué, Abidal, com a central, la gran novetat defensiva, i Maxwell a la defensa, estant Busquets, Xavi i Keita al centre del camp. A dalt, el Barça ha sortit amb Iniesta, Messi i Villa.

O sigui, sis dels vuit jugadors que fueron campions del món a Sud-àfrica són titulars i només dos (Piqué i Pedro) estan inicialment a la banqueta. Guardiola ha preferit col·locar Abidal de central, ubicant Iniesta a la punta dreta de l'atac. Són les dues grans variacions tàctiques del bicampió de Lliga en la seva estrena al Nuevo Sardinero davant el Racing, en el primer xoc de la temporada.

2 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home