Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de juny 14, 2010

SANDRO ROSELL: “SERÉ EL PRESIDENT DE TOTS”


SANDRO ROSELL: “SERÉ EL PRESIDENT DE TOTS”

En les seves primeres paraules com a president electe, Sandro Rosell ha pronunciat un discurs d’unitat del barcelonisme. El seu missatge inicial és clar: “No us fallaré”.
Sandro Rosell va ser elegit ahir 13 de juny nou president del FC Barcelona, amb més vots que cap altre en tota la història del club (35.021, 61,35% del total). D’aquesta manera el soci 12.556 assumirà, a partir de l’1 de juliol, el repte de dirigir el club fins al 2016. Per veure tota la informació de la jornada, fes clic aquí.

La jornada de votacions es va convertir en una festa del barcelonisme, amb més de 150.000 barcelonistes que van acudir a les instal·lacions del Camp Nou. Finalment, van exercir el dret de vot un total de 57.088 socis, també la xifra més elevada de la història en nombres absoluts.

En el seu discurs, el president electe va expressar la voluntat de convertir-se "en el president de tots" els barcelonistes. I va apuntar les línies fonamentals de com vol que sigui el Barça: "Català, catalanista i obert als barcelonistes de fora de Catalunya. Un Barça que vol recollir les sensibilitats d’arreu, transparent, centrat en tot el que ens uneix i no tot el que ens separa, guanyador i compromès amb el país i amb les causes solidàries”.