Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, de maig 02, 2010

El Vila-real per fi es rendeix a Messi


El Vila-real per fi es rendeix a Messi

Al Madrigal Leo Messi ha vist trencada una ratxa de cinc partits sense veure porteria i ho ha fet obrint i tancant una important victòria davant d’un equip, el Vila-real, el qual mai havia aconseguit fer-li un gol.

Segur que Leo Messi abans del partit amb el Vila-real sabia que l’equip de la Plana és un dels pocs equips que encara no li havia fet un gol. I segurament que algú també li ha recordat que feia cinc partits consecutius que no marcava. Però lluny de posar-se nerviós i veure’s pressionat per la situació, el crac del Barça ha saltat al terreny de joc com cada dia i ha fet el que millor sap fer: jugar a futbol.

Només li han calgut 18 minuts per esvair qualsevol fantasma, si alguna vegada hi ha hagut. I no content amb un, Messi ha acabat fent un segon, el quart i últim del Barça d’aquesta nit.

Només falta el Xerez

Dels 19 equips que formen part de la Primera Divisió a Leo Messi ara només se li resisteix el Xerez. L’últim en caure ha estat el Vila-real. Han hagut de passar sis temporades des que està al primer equip per veure un gol de l’argentí davant l’equip de la Plana.

Així que el Xerez, que només s’ha enfrontat dues vegades amb el Barça, és ara l’únic equip que no ha vist com el millor jugador del món els hi feia un gol.

Fi a una ratxa

Amb el gol contra el Vila-real Leo Messi ha trencat la seva pitjor ratxa golejadora d’aquesta temporada. El davanter del Barça ha estat cinc partits consecutius sense veure porta – els de Lliga contra el Dépor, Espanyol i Xerez, i les semifinals davant l’Inter-.

Aquest curs Messi no havia estat més de tres partits sense marcar. I l’any passat la seva pitjor ratxa va arribar al mes de febrer amb quatre partits sense fer un gol.