Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’abril 30, 2010

GRÀCIES AFICIÓ: US HI HEU DEIXAT LA PELL


Malgrat l'eliminació de la Lliga de Campions, la mobilització social que ha viscut el barcelonisme durant aquesta setmana quedarà per sempre més com un patrimoni emocional de la història recent del FC Barcelona.

Al Camp Nou, 96.214 espectadors ho van donar tot per l'equip. Fora de l'estadi, milers d'aficionats van fer costat a l'equip durant tota la setmana: a les xarxes socials, al carrer, a la feina, als mitjans de comunicació... La comunió entre l'afició i el club és un exemple de treball conjunt i de la vitalitat de la massa social, gràficament resumit en el mosaic majestuós que es va veure al Camp Nou.

Abans del partit, aquest suport va quedar palès a la mateixa sortida de l'equip de l'hotel de concentració. Una caravana multitudinària de motocicletes va acompanyar l'autobús del FC Barcelona fins a l'estadi, que vivia les hores prèvies del partit amb una efervescència mai vista.

Suport massiu

El missatge 'Ens hi deixarem la pell' va resumir perfectament la voluntat de l'afició, que va sumar-se sense complexos a les accions que va promoure el club. La imatge del Camp Nou, amb una presència massiva d'aficionats vestits amb la samarreta de l'equip, quedarà sempre per al record, així com els crits d'ànim d'un públic que va creure en el conjunt de Guardiola fins a l'últim segon del temps de descompte.

Un detall espectacular va ser que a les 20 hores ja hi havia 45.000 persones ja al Camp Nou esperant l’equip per donar-ho tot.

Iniciatives a la xarxa

El club va demanar que els aficionats sumessin les seves adhesions a una pàgina de suport del Facebook. En quatre dies, un total de 47.000 usuaris d'aquesta xarxa social s'hi van adherir. A més, 100.000 barcelonistes d’arreu del món van enviar, a través de diferents mitjans del club missatges de suport.

Ara a per la Lliga

Ara, al Barça li queden quatre partits de Lliga on ho haurà de donar tot per sumar un nou títol. Sabem que l’afició estarà en tot moment al seu costat. Quatre partits, un aquest dissabte contra el Vila-real (22 hores), el proper al Camp Nou dimarts 4 contra el Tenerife (20 hores), el següent el cap de setmana del 9 de maig al camp del Sevilla, i per finalitzar la última jornada contra el Valladolid al Camp Nou el cap de setmana del 16 de maig.

Tots Units Fem Força!!