Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, d’abril 29, 2010

La queca m'ha dit


La Queca m’ha dit que no vol fer la crònica del partit avui. Que és una ovella i que no sap expressar-se prou bé per comunicar els seus pensaments.

He acceptat dons d'escriure aquestes reflexions sobre el partit d’ahir contra l’Inter de Milà.

El futbol és l’esport que desperta més passions a nivell mundial. Us heu preguntat perquè? Perquè és un esport senzill, amb unes regles senzilles que tothom pot entendre dels 7 als 77 anys.

Un equip de futbol està format per 11 jugadors, que són un porter, uns defenses, uns migcampistes i uns davanters
Us preguntareu perquè us dic una cosa tant evident? Us ho dic perquè veient el partit ahir es pot pensar que aixó ha canviat.
Ahir va ser un partit de futbol entre un equip de futbol, el Barça, i un de frontó, l’Inter.

Ja sé que direu que l’Inter va fer el seu partit, OK, però partit de que? Que el Barça no estava com el del grans dies, Ok també. Els hi faltava l'alegria de jugar al futbol. Aquest equip, que ha creat el Pep, només és feliç jugant al futbol, i ahir no va poder. Només amb antifutbol es pot guanyar al Barça, i com li dieu al joc que practica un equip que juga amb 9 defenses dins de la seva area? Quants xuts a la porteria de Valdés? 0.

Només calia veure les cares de Messi, Xavi, Pedro. Els vareu veure somriure?, riure? com han fet durant 19 mesos jugant al futbol. No, potser vosaltres des de la distància no heu viscut aquests 19 mesos com els culers que hem tingut la sort de viure-ho de prop. Si, el Barça era i és, un equip que és feliç quan juga al futbol. I aixó és l’obra grandiosa d’un home intel.ligent i generós com el Pep Guardiola.

Jo des de aquesta modesta tribuna vull donar les gràcies al Pep per haver tornat l’orgull als culers. Orgull de tenir un equip que juga al futbol. Amb un joc que ha enamorat i enamora a tot el món que entén d’esport, que entén de futbol.
Falten encara 4 partits de Lliga i la vida i el futbol continuen. Jo i, espero que també vosaltres, sóc feliç de ser del Barça, de ser culer.
Visca el Barça!!!

Pepa Alemany

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home