Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, d’abril 19, 2010

ÚLTIM TRAM FINS A MILÀ


Últim tram fins a Milà

Després de passar la nit a Canes, el Barça afronta des de les 10 hores del matí l’últim tram del camí que l’ha de dur fins a Milà, on està previst que hi arribi entre les 13.30 i les 14 hores del migdia.

El conjunt dirigit per Josep Guardiola ha descansat aquesta nit a Canes , on va arribar poc després de les 22.30 hores. L’expedició barcelonista es va allotjar a l’hotel Martínez, on va sopar i ràpidament es va retirar a descansar. L’equip s’ha despertat aquest dilluns a les 9 del matí, i mitja hora després s’ha reunit per esmorzar. A les 10 en punt ha partit l’autocar que l’ha de traslladar fins a Milà.

L’arribada, al migdia

Queden per fer uns 350 quilòmetres de camí, aproximadament. Així doncs, està previst que els dos autocars arribin a la seva destinació entre les 13.30 i les 14 hores, la mateixa hora que si haguessin viatjat en avió aquest mateix matí. Només arribar, la plantilla es dirigirà directament cap a l’hotel de concentració per dinar i descansar.

Pla per a la tarda

De cara a la tarda, està previst que tant Josep Guardiola com un jugador atenguin els mitjans de comunicació a partir de les 18.15 hores, en la roda de premsa prèvia al partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra l’Inter de Milà. Tot seguit, concretament a les 19 hores, el FC Barcelona s’exercitarà a l’escenari del partit, el Giuseppe Meazza. El primer quart d’hora serà obert als mitjans.