Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, d’abril 05, 2010





Dimarts dia 6 d'avril de 2010 a les 19:45

Martes 6 de abril de 2010 a las 19:45

Terça feira 6 de Abril de 2010 pelas 19:45


------------------------------
FC BARCELONA vs ARSENAL

------------------------------



Acabada la setmana de Passió comença la setmana de Glòria. Els culers la viurem amb els nostres jugadors, el nostre entrenador, el nostre BARÇA. Quan més pressió viuen, millor juguen els nostres nois. Nosaltres com afició hem de demostar que estem a l'alçada de l'equip. Com?? Acudint tots, sols, amb la dona, amb la xicota, amb els amics, amb el gosset al SNOOKER a veure amb passió i glòria el partit.


*******

Semana Grande y no estamos en San Sebastian. Estamos en Barcelona y en Lisboa y somos aficionados al buen fútbol. Somos la gente blaugrana. Alguien ha pensado ver el partido en su salita, con la cerveza en la mano cuando se puede ver en el SNOOKER con los amigos culés y con una cerveza mejor??????? Venga culés de Lisboa ! Os esperamos para vibrar y celebrar la victoria todos juntos. No podeis faltar!!!

******

VOLTA A CHAMPIONS E APÓS ESTES DIAS DE FESTA, GOSTARÍAMOS DE TER-TE CONNOSCO NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, NO SNOOKER CLUBE, PARA APOIAR A NOSSA EQUIPA.

TODOS ANSIAMOS POR UMA NOVA VITÓRIA E ESPERAMOS QUE ELA ACONTEÇA CONTRA O ARSENAL, PORTANTO NÃO FALTES, TERÇA FEIRA, DIA 6 DE ABRIL, PELAS 19,45 HORAS DE PORTUGAL, EM CAMP NOU

*****

Dónde estamos?
SNOOKER
Travessa do Salitre, 1
Lisboa
Metro línea Azul.Parada: AVENIDA
FACEBOOK: PENAY BARCELONISTA DE LISBOA