Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de desembre 18, 2009

I ara la Sexta - Y ahora la Sexta - E agora a Sexta





Dissabte19 de desembre a les 16 hores (Hora de Portugal)
Sábado 19 de diciembre a las 16 horas
Sábado 19 de Dezembro pelas 16 horas
------------------------------------------
FC BARCELONA vs ESTUDIANTES LP
------------------------------------------


Mai a l'història del Futbol un equip havía conquistat 6 copes en un mateix any. Mai? que vol dir aixó? En el nou diccionari dels jugadors del Barça d'en Pep Guardiola, aquesta paraula no existeix. Si voleu viure un fet únic, us convidem demà dissabte a venir tots, però tots, els aficionats al bon futbol, es a dir al Barça, a seguir per la tele amb la nostra Penya el partit que farà Història. Us hi esperem a l'SNOOKER

********

No hay dos sin tres, ni tres sin cuatro ni cinco sin seis. Después del histórico Barça de las 5 Copas con Kubala, Kocsis, Ramallets ahora vamos a consagrar al Barça de las 6 Copas. Mañana en Abu Dhabi el Barça entrará en las encicopedias del Futbol por la puerta grande. Todos los culés de Lisboa podreis asistir en directo desde nuestra sede en el SNOOKER a este hecho histórico.

********
AGORA QUE CONFIRMÁMOS A NOSSA PRESENÇA, É A HORA DE COMEMORAR MAIS UMA TAÇA - A SEXTA - NO PRÓXIMO SÁBADO, PELAS 16 HORAS, NO JOGO COM OS ESTUDIENTS.
NÃO DEIXES DE COMPARECER NO SNOOKER - PENYA BARCELONISTA DE LISBOA - PARA APOIAR A TUA EQUIPA , E PARA QUE POSSAMOS FESTEJAR, EM CONJUNTO, A VITÓRIA NESTA NOSSA "ÚLTIMA PARADA "
********

SNOOKER

Travessa Salitre 1

Tel:213 470 502

Lisboa - 1250-205
Como Chegar? Metro linea Azul-Parada AVENIDA