Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de novembre 27, 2009

Escalfant motors - AQUECENDO MOTORES


Aniversari amb clàssic

El FC Barcelona celebrarà el seu proper aniversari amb un esdeveniment de luxe. I és que no hi ha per menys ja que el Diumenge complirà 110 anys i ho farà jugant contra l'etern rival, el Reial Madrid. El gran clàssic arriba en un gran moment pels blaugrana, després de l'imponent victòria sobre l'Inter de Milà que va aplanar el seu camí cap als vuitens de final de la Champions. Ara, la seva prioritat és recuperar el liderat de la Lliga, en mans dels blancs per només un punt de diferència.

És el partit del campionat i, possiblement, el més apassionant del món. Damunt la gespa del Camp Nou es disposarà una autèntica constel•lació d'estrelles. Començant per les banquetes, on Guardiola es veurà les cares amb Manuel Pellegrini, i passant per totes i cadascuna de les posicions del camp, on trobarem duels d'allò més apassionants. Perquè sempre és interessant veure Valdes i Casillas cobrint les porteries. O Xavi i Xabi Alonso provant de controlar el centre del camp. O gaudir amb el virtuosisme de Messi i Cristiano a les bandes i de l'efectivitat de dos puntes com Ibrahimovic i Benzema. De ben segur que, amb tots ells, l'espectacle estarà garantit.

Probablement, aquest dos últims blaugrana, Messi i Ibra, seran els grans dubtes del Barça pel clàssic. Els dos ja es van perdre l'última jornada de Champions per lesió però provaran de recuperar-se totalment per poder enfrontar-se al Madrid. Ningú no es vol perdre un partit així.