Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de novembre 27, 2009

ESCALFANT MOTORS - Aquecendo Motores


Ibra, davant del seu primer clàssic

Zlatan Ibrahimovic tindrà l'oportunitat de comprovar, de primera mà i quatre mesos després d'arribar al club blaugrana, que un Barça-Madrid és molt més que un simple partit; una batalla sense treva per assolir el lideratge de la millor lliga del món.

El suec, molt motivat, podria reaparèixer si, definitivament, deixa enrere els problemes musculars als isquiotibials de la seva cama esquerra que l'han mantingut allunyat dels terrenys de joc els tres últims partits. La defensa blanca haurà d'esforçar-se al màxim si vol evitar que el davanter posi en pràctica els seus recursos il•limitats i acabi perforant la porteria de Casillas.

En els 13 partits que ha disputat entre Lliga i Champions, Ibra acumula 8 gols i 5 assistències de gol. L'acoblament amb els seus nous companys està resultant molt més ràpid del que es preveia i el gegant suec està demostrant, que, sens dubte, és un dels davanters més temibles del panorama futbolístic mundial.

No obstant, Zlatan ja ha viscut al Calcio partits d'alt voltatge com són els derbis italians per excel•lència, Juve-Inter, en tots dos equips. Sempre va donar la cara als nou “clàssics” transalpins que va disputar, aconseguint tres victòries, tres empats i tres derrotes.

A banda del davanter blaugrana, també debuten en un derbi els defenses Maxwell i Txigrinski, absolutament preparats per aturar les milionàries incorporacions del Madrid, així com algunes de les joves perles de La Masia, que pugen amb molta força i que, amb Guardiola, tenen garantit el protagonisme en el present i el futur del Barça.