Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’octubre 27, 2009

Del Mini a Lleó


Del Mini a Lleó
Cinc Jugadors del Barça Atlètic aspiren una debutar a la Copa amb el primer equip. Benítez, Fontàs, Dos Santos, Gai i aquest dimecres Soriano viatjaran una Lleó. Aquests són els Jugadors del filial que, a banda d ' aquest dimarts entrenar El primer amb equipar, Guardiola ha convocat per a la primera eliminatoria de Copa contra la Cultural Leonesa.

► Iván Benítez. Central. 21 anys

El de Telde és un contundent central que destaca por una gran velocitat i capacitat por ofegar els davanters rivales. Procedent del filial del Las Palmas, el defensa canari de 21 anys, podria Adaptar-se a la posició de Dret lateral, una Demarcación que ha quedat òrfena amb les convocatòries filial al de Montoya Bartra i Dalmau amb les seleccions sub-17 i sub - 19. En la seva primera temporada al filial azulgrana, ha Sumat Benítez 345 minutos, repartits en quatre partits de Lliga En que ha estat sempre exercint titulares de centrales. És una bona opció en els esquinas gràcies al seu bon joc aeri.

► Andreu Fontàs. Central. 19 anys

El Banyolí Jugadors és un dels més coneguts d'aquest grup. Migcampista reconvertit es central, l'Andreu és un dels grans referentes del Barça Atlètic de Luis Enrique. Finíssim amb l'esquerra imposa respecte pel seu físic potencial. Garanteix una buena salida exprés de la pilota i, al mateix temps, la personificación segueretat defensiva. En Lliga s'ha perdut cinc partits una causa de la convocatòria de la selecció sub-21 Cartilla I de la sub-20 després. Nomes de Sumat momento ha 270 minutos amb el filial.

► Jonathan dos Santos. Interior. 19 anys

La progressio de l'internacional mexica a les categorías inferiores Blaugranes ha estat lenta però segura. En la seva primera temporada amb el Barça Atlètic s'ha fet imprescindible gràcies al seu dinamisme i la Qualitat tècnica. Els seus xuts i sobretot passades son d'un nivell grandíssim. En aquest inici de temporada, ha Sumat Jona 675 minutos distribuïts en partits vuit.

► Gai Assulin. Extrem. 18 anys

L'israelià ja va ser convocat contra el Dinamo de Kiev a la Champions i per fi podria debutar en partit oficial amb el primer equip. Aquest jove de 18 anys suma la tercera temporada al filial. Pur Extrem, desequilibrar olla cuotas per les bandes, i que prefereix arrencar tot des de l'esquerra. En 361 minutos Davanter el hebreu ha marcat un gol i ha fet quatre passades de gol.

► Jonathan Soriano. Centre Davanter. 24 anys

Soriano és, amb 24 anys, el más vetera del grup. Exdavanter centre de l'Espanyol i l'experiència Albacete aporta a Primera amb el filial. En 640 minutos amb el Barça Atlètic, el del Pont de Vilomara ha marcat quatre gols i ha fet grans assistències, com la passada d'Espero a Edu Oriol en el segon gol del filial, un Mao. Només s'ha perdut dos partits per una Contusio a la clavícula.

6 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home