dissabte, de setembre 13, 2008

El Barça signa la seva pitjor arrencada de la lliga des de la temporada 73-74

El Barça, que ha empatat davant el Racing de Santander en el seu segon compromís de la lliga (1-1), ha signat la pitjor arrencada del campionat des de la temporada 1973-74, quan va encadenar una derrota a Elx (1-0) i un empat, també davant el Racing de Santander (0-0).
L'equip de Guardiola va decebre en la seva estrena a la Lliga, al camp del Numància (1-0), i ha tornat a fracassar en el seu intent d'aconseguir els tres punts davant el Racing, al Camp Nou.
Amb un punt, dels sis possibles, el Barça no començava una Lliga tan malament des de 1973, en l'estrena de Johan Cruyff com a jugador blaugrana, quan les victòries encara es premiaven amb dos punts. Després de dues jornades sense guanyar, el Barça va tornar a perdre al camp del Celta i va aconseguir la seva primera victòria en la quarta jornada, davant l'Espanyol (3-0).
En aquella ocasió, el Barça va acabar guanyant la Lliga.
Consulteu
aquí el minut a minut del partit que han jugat al Camp Nou el Barça i el Racing de Santander.