Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de juny 25, 2008

La primera samarreta, amb dues franges


La primera samarreta, amb dues franges

Per a la temporada 2008/09 els jugadors del FC Barcelona recuperaran la mítica samarreta de dues franges, meitat vermella i meitat blava, com la que l’equip va lluir durant el Centenari. El segon equipament serà groc.
El disseny de les noves samarretes per a la temporada que ve ha vist la llum aquest dimecres al migdia en una presentació que ha tingut lloc sobre la mateixa gespa del Camp Nou. Es recuperen les dues franges Com a novetat de la temporada que ve, el primer equipament del Barça tornarà a dividir-se en dues franges. Aquest model recordarà la samarreta que l’equip blaugrana va lluir ara fa deu anys, l'any 1999, per commemorar el Centenari del FC Barcelona. ‘El Cant del Barça’, a l’interior El nou equipament segueix incorporant la senyera a la part posterior del coll de la samarreta i el lema ‘més que un club’ a la part interior. Però també s’afegeix un nou detall a dins de la samarreta: la lletra d'‘El Cant del Barça’, l'himne del club, es troba a l'interior. Per la seva banda, les mitges porten estampada la paraula ‘Barça’. El groc per al segon equipament Si la primera samarreta recupera el model del 1999, la segona vol ser un homenatge a la del 1974. El segon equipament per al Barça 2008/09 és de color groc, amb una franja blaugrana a la part esquerra, a l'alçada de l'escut. Màxima seguretat contra les falsificacions Enguany tampoc s’ha volgut oblidar la seguretat dels equipaments blaugrana per evitar falsificacions. A la part inferior esquerra de la samarreta s’hi ha afegit una etiqueta Nike Team que suposa una innovació tecnològica que permet fer un seguiment de la peça de roba i evitar-ne falsificacions. L’acte ha comptat amb la presència del president Joan Laporta, a més d’alguns membres de la Junta Directiva, i de representats de la marca esportiva Nike com Albert Baronet, director de Sports Marketing.
Els juvenils, models Tres jugadors del juvenil blaugrana han estat els encarregats de lluir els nous equipaments del FC Barcelona per a la temporada 2008/09. Marc Muniesa, Adrià Carmona i Rubén Miño s’han convertit per un dia en models. Marc Muniesa, que s'està recuperant d'una greu lesió al genoll, ha estat l’encarregat de sortir amb la primera samarreta; mentre que Adrià Carmona, una de les joies del plante, ho ha fet amb la segona; i Rubén Miño -que aquest dissabte pot aconseguir la Copa del Rey juvenil a Aranda del Duero- ha vestit l’equipament dels porters.