Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, de desembre 16, 2007

Dinar de Nadal. Almuerzo de Navidad. Almoço de Natal

La Junta directiva de la Penya barcelonista de Lisboa


Bon Nadal, Feliz Navidad, Boas festes


Paco, dejad que los niños se acerquen a mi



Nuestra gentil cocinera, Laura














Maria José, Miss Penbarlis















Joan i Henry












Ramon, un gran chef















Maria Antonia, Xavier y Fernando


Adrià i Eloi

!Timoneros a la barra!



Alex i Eric alias Zipe y Zape
















Chees, patata, Lluís, sonrian por favor















Alex o Eric? Tanto monta, monta tanto



Las niñas de los ojos de Henry





















Henry Moncada y familia


+++++++++++++++++++++++

El proppassat dissabte 15 de desembre vam celebrar el tradicional dinar de Nadal de la Penya Barcelonista de Lisboa. Va ser un dinar de germanor que va tenir lloc al nostre local social, l’Snooker.

La nostra simpàtica cuinera Laura ens va preparar el tradicional plat portuguès per excel·lència en aquestes dates nadalenques, un deliciós “Bacalhau à Lagareiro”. El nostre soci i amic Joan Camps, director de la Menorquina per Portugal, ens va oferir una selecció dels seus millors gelats. En Ramon Castellarnau, per la seva banda, director de Panrico Portugal va fer les delícies dels menuts amb un assortiment de Donuts recent fets. I com no podia ser altrament, en Pedro Lobo Antunez, director de Freixenet Portugal, va regar tot això amb un excel·lent Brut Nature etiqueta negra.

Us convidem a compartir aquest dinar to mirant aquestes fotografies de l’acte.

********

El pasado sábado 15 de diciembre celebramos el tradicional almuerzo de Navidad de la Penya Barcelonista de Lisboa.
Fue una comida de socios y amigos que tuvo lugar en nuestro local social, el Snooker

Nuestra simpática cocinera Laura nos preparó l tradicional plato portugués por excelencia en estas fechas navideñas, un suculento “Bacalhau à Lagareiro”. Nuestro socio y amigo Joan Camps, director de la Menorquina para Portugal nos regaló una selección de sus mejores helados. Ramón Castellarnau, director de Panrico Portugal, hizo las delicias de los peques con un surtido de Donuts recién hechos. I como no podía ser menos Pedro Lobo Antúnez, director de Freixenet Portugal, regó todos estos manjares y los turrones con un excelente Brut Nature, etiqueta negra.

Os invitamos a compartir este almuerzo mirando las siguientes fotografías.


***********

O sábado passado o 15 de Dezembro celebramos o tradicional almoço de Natal da Penya Barcelonista de Lisboa
Foi um almoço de convívio que organizamos em nosso local social, o Snooker.

A nossa simpática cozinheira a Laura preparou-nos o tradicional prato genuinamente português nesta quadra natalícia,
um delicioso Bacalhau à Lagareiro. O nosso sócio, Joan Camps, director da Menorquina Portugal, oferecia nos uma mostra dos seus melhores gelados. O Ramon Castellarnau, director de Panrico Portugal fez as delícias dos miúdos com uns surtidos de Donuts recém feitos. E como não podia ficar de ser, o Pedro Lobo Antunes, director de Freixenet Portugal, regou todos destes pitéus com um excelente “Brut nature, etiqueta negra”.

Convidamo-los a compartir este almoço olhando as seguintes fotografias.



*******************************************








































































































































10 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home