Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, d’octubre 29, 2007

Noticias de Penbarlis

L'Auri amb la seva capa màgica en Paris (17.05.2006)

La nostra socia i membre de la directiva de la Penya Barcelonista de Lisboa, l'Auri Monés, el seu marit i també soci, Nacho Baxeras amb els seus 3 fills s'han transl.ladat a Ginebra per motius laborals.
L'Auri i en Nacho des de la creació de la Penya han estat sempre uns socis molt actius i han contribuït a que la Penya tirés endavant.
Des d'aqui els hi desitgem molta sort en aquesta nova etapa de la seva vida i, poden estar segurs que les portes de la Penbarlis sempre les trobaran obertes.


Fins a sempre Auri i Nacho, fins a sempre culers!


******************

Nuestra socia y miembro de la directiva de la Penya Barcelonista de Lisboa, su esposo y también socio, Nacho Baxeras junto con sus 3 hijos se han trasladado a Ginebra por motivos laborales.
Auri y Nacho desde la creación de la Penya siempre fueron unos socios muy activos y han contribuido a que la Penya tire hacia adelante.
Desde aquí les deseamos mucha suerte en esta nueva etapa de sus vidas y pueden estar seguros de que las puertas de Penbarlis siempre las encontraran abiertas.

Hasta siempre Auri y Nacho, hasta siempre culers!

************
A nossa sócia e membro da Junta directiva da Penya Barcelonista de Lisboa, o seu marido e também sócio, o Nacho Baxeras e os seus 3 filhos transladaram-se a Genebra por razoes laborais.
A Auri e o Nacho desde a fundação da Penya foram sempre uns sócios activos e ajudaram a que a Penya fosse para frente.
Desde aqui desejamos-lhe muita sorte nessa nova etapa das suas vidas e podem ficar certos que as portas da Penbarlis sempre as encontraram apertas.

Até sempre Auri e Nacho, até sempre culers!