Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de juliol 27, 2007

El nou Gol Sud Nike



El nou Gol Sud Nike

Gol Sud Nike. Aquest serà el nou nom de la zona del Gol Sud del Camp Nou a partir d'aquesta temporada, fruit de l’acord renovat fa uns mesos amb la multinacional nord-americana de material esportiu.

Les obres d' acondicionament de la grada, que s’estan duent a terme durant aquest mes de juliol al Gol Sud del Camp Nou, han descobert aquest divendres una de les novetats per a la propera temporada en aquesta zona de l’estadi.

Prop de 90 cadires noves

El logotip de Nike ha estat incorporat a la grada a través de la instal·lació de gairebé 90 cadires grogues. El dibuix del logo de la multinacional americana a la graderia és fruit dels acords establerts en el contracte de patrocini que Nike i el FC Barcelona van renovar el passat mes de març. Aquest contracte preveu també el canvi de nom del Gol Sud.

A partir d'aquesta temporada s’anomenarà Gol Sud Nike. Aquest canvi serà vigent, com a mínim, fins al 2013, data de finalització de l’acord contractual entre les dues entitats. El nou nom d’aquesta zona de l’estadi apareixerà en tots els cartells d'accés del Camp Nou i també a les localitats d'aquesta zona.