Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de novembre 23, 2006

Giuly-Iniesta, societat europea





Giuly-Iniesta, societat europea
Els tres punts al camp del Levski van arribar gràcies als gols de Giuly i Iniesta. El francès i el del planter ajuden amb la seva capacitat ofensiva que l'equip pugui ser a vuitens.

Els dos màxims golejadors del Barça fins ara a la Lliga de Campions són Giuly i Iniesta. Aquests dos jugadors han marcat dos gols cadascú i també es van repartir els que va fer el Barça a lestadi Vassilevski. La seva aportació ha estat important fins ara i encara ho pot ser més tenint en compte les baixes que seguirà tenint la davantera en els següents partits.

Un altre gol important
Amb el que va marcar contra el Levski, Giuly suma un altre gol important amb la samarreta del Barça. La seva definició en el minut 5 va permetre l'equip de Rijkaard afrontar el partit amb els búlgars amb més tranquil·litat. Però a l'hora de parlar de gols decisius del francès el primer que ve al cap és el que va fer a San Siro la temporada passada en les semifinals de la Lliga de Campions i que va permetre anar a París.
Però n'hi ha daltres, com el primer que va fer el Barça 2004-05 a la Lliga al camp del Ràcing i que va permetre encarrilar la primera victòria de la temporada, o el que va donar el triomf al camp del Deportivo ara fa dos anys i que va servir per sumar tres punts quan els equips perseguidors més pressionaven als blaugrana.

Iniesta, en ratxa
Que Iniesta és un gran jugador no és cap descobriment, això ho sap tothom. Però el que s'està confirmat aquesta temporada és la seva constant evolució que sembla no tenir sostre. I les dades ho confirmen, i una de les què diu més és la dels gols. I és que mentre el jugadors del planter no va marcar cap gol a la Lliga en tota la temporada passada, aquest anys ja n'ha marcat 2 en els 10 partits que ha jugat.
Aquests dos han estat contra el València al Camp Nou i contra el Mallorca a l'Ono estadi i en tots dos casos han estat entrant des de la segona línia, evidenciant la seva gran capacitat darribada que ja havia demostrat en el futbol base. A més cal sumar-hi els dos que ha fet a la Lliga de Campions en els dos partits amb el Levski.

El que ha d'arribar

L'encert d'aquests dos jugadors pot ser molt important de cara als partits decisius que s'apropen, sobretot en competicions internacionals. Primer de tot el del dia 5 de desembre davant el Werder i en el què estarà el passaport per a vuitens en joc. I després en la Copa Mundial de Clubs de la FIFA a mitjans de desembre al Japó. El Barça buscarà l'únic títol internacional que encara li falta i segur que Giuly i Iniesta seran allà per demostrar que tenen molt a dir.