Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, d’octubre 29, 2006

CHAMPIONS LEAGUE



"Guanyar dimarts seria un pas important per a la classificació"
Després de confirmar el liderat a la Lliga espanyola, el Barça prepara el seu compromís a la Lliga de Campions contra el Chelsea. Belletti diu que els tres punts de dimarts "serien un pas important".

El Barça va respondre de manera clara i contundent a les ensopegades de fa una setmana guanyant 3-0 al Recreativo i afronta amb plena confiança el pròxim partit contra el Chelsea a la Lliga de Campions. Els anglesos són els líders de grup amb 9 punts i el Barça en té 4. El defensa brasiler Juliano Belletti assegura que "el Barça ha d'encarar el partit, com ho fa sempre, com el més important de la temporada. Guanyar dimarts seria un pas important per a la classificació". I és que el vestidor està mentalitzat de la importància que tenen els tres punts contra el Chelsea.

Confiança intacta
Les dues últimes victòries davant el Badalona a la Copa del Rei i el Recreativo de Huelva a la Lliga han servit per passar pàgina definitivament de les derrotes contra el Chelsea i el Reial Madrid. Però el vestidor mai havia perdut l'autoestima. Belletti s'ha mostrat així de rotund: "Mai hem deixat de tenir confiança en nosaltres mateixos. Quan el Barça perd dos partits, sembla una cosa dun altre món, fora del que és habitual, però per nosaltres no. El que volem sempre és fer bons partits i que la gent gaudeixi amb el nostre joc".

Defensa a Ronaldinho
Ronaldinho, amb dos gols contra el Recreativo de Huelva, s'ha convertit amb el màxim golejador del Barça a la Lliga. Cinc gols en vuit jornades és una bona estadística que es contradiu amb les crítiques que ha rebut el '10' blaugrana pel seu estat de forma. Belletti el defensa a ultrança: "Jo no he vist mai malament a Ronaldinho". El lateral del Barça ha explicat la curiosa celebració de Ronaldinho en el primer gol de l'equip blaugrana davant el conjunt de Marcelino Garcia. "És la manera com balla un personatge de la televisió brasilera" ha explicat Juliano Belletti.

Satisfet a nivell personal

Belletti va tornar a l'onze inicial després de quinze dies de baixa per una subluxació a l'espatlla. La seva actuació davant el 'Recre' va ser elogiada pel tècnic Frank Rijkaard. "Estic sorprès amb mi mateix", reconeix el defensa brasiler, "abans del partit del Sevilla vaig estar un mes sense jugar i ara he estat dos setmanes més de baixa. Però em trobo molt bé físicament i quan entro al camp faig el màxim possible. Jugar contra el Chelsea? això ho ha de decidir l'entrenador".

Messi s'entrena amb normalitat

El davanter argentí que es va fer un esquinç al turmell dret en l'últim partit de lliga contra el Reial Madrid, s'ha entrenat aquest diumenge a la Masia del Camp Nou amb absoluta normalitat. La sessió preparatòria ha estat de recuperació per als jugadors que dissabte van participar en el partit contra el Recreativo. Marquez, Giuly, Ronaldinho i Deco s'han quedat al gimnàs. Edmilson, Sylvinho i Puyol han fet treball amb els recuperadors del primer equip i a la Masia s'han quedat Víctor Valdés, Belletti, Xavi i Gudjohnsen. La resta de la plantilla ha jugat un partidet de cinc contra cinc, pensant ja en el compromís de dimarts contra el Chelsea.