Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, d’abril 29, 2006

En basquet no ha pogut ser...




(CATALÀ)
Derrota amarga (75-84): El Winterthur FC Barcelona ha caigut derrotat en la segona semifinal de la Final Four de Praga per un CSKA que s'ha vist afavorit per unes decisions arbitrals puntuals que han resultat determinants.

Les paraules de Navarro: "Del partit us diré que vam tenir un gran inici. Agafant diferències importants en el marcador, però algunes decisions arbitrals, que encara ara no entenc, ens van perjudicar molt. Els col·legiats van prendre decisions no gaire justes que van desequilibrar el partit. Malgrat tot, crec que vam lluitar fins el final i vam tenir les nostres opcions per guanyar.
Un cop acabat el partit, el sentiment de ràbia i impotència era prou gran i més després d'haver vist els nombrosos aficionats que shavien desplaçat fins a Praga per donar-nos suport. La derrota ens va saber molt greu per ells perquè no mereixien aquest final."


i tot el resum a: http://www.fcbarcelona.com/cat/noticias/noticias/n06042833.shtml

Diumenge, el Winterthur FC Barcelona jugarà pel tercer i quart lloc davant del Tau, que ha caigut davant del Maccabi per 85 a 70.

(CASTELLANO)
Derrota amarga (75-84): El Winterthur FC Barcelona ha caído derrotado en la segunda semifinal de la Final Four de Praga por un CSKA que se ha visto favorecido por unas decisiones arbitrales que han resultado determinantes.

Las palabras de Navarro: "Del partido os diré que tuvimos un gran inicio. Cogiendo diferencias importantes en el marcador, pero algunas decisiones arbitrales, que aún ahora no entiendo, nos perjudicaron mucho. Los colegiados tomaron decisiones no demasiado justas que desequilibraron el partido. Pese a todo, creo que luchamos hasta el final y tuvimos nuestras opciones para ganar.
Una vez terminado el partido, el sentimiento de rabia e impotencia era suficientemente grande y más después de haber visto los numerosos aficionados que se habían desplazado hasta Praga para apoyarnos. La derrota nos supo muy mal por ellos porque no merecían este final."


y todo el resumen en: http://www.fcbarcelona.com/esp/noticias/noticias/n06042833.shtml

El domingo, el Winterthur FC Barcelona jugará por el tercer y cuarto puesto ante el Tau, que ha caído ante el Maccabi por 85 a 70.

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home