Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, d’abril 13, 2006

Barça - Villa-real

(CATALÀ)
Frank Rijkaard ha facilitat la llista de convocats per al partit que aquest divendres enfrontarà a dos equips de 'Champions', el Barça i el Vila-real. La nota positiva és el retorn de Rafa Márquez, que ha estat absent gairebé un mes, després de patir una ruptura fibrilar a la cama dreta al camp de la Reial Societat.

Per contra, Ronaldinho s'ha tornat a quedar fora de la llista de convocats. Després de perdre's el partit enfront el Racing de Santander del passat cap de setmana, el crac brasiler està a la fase final de la recuperació de les molèsties a la cuixa dreta que va patir durant l'últim partit contra el Benfica.

Carles Puyol ha entrat finalment en la llista de convocats per al partit contra el Vila-real. Finalment el Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva (CEDD) li ha donat la suspensió cautelar de la sanció que havia de complir per la vermella que va veure a Santander. Així doncs, Frank Rijkaard podrà comptar amb el capità blaugrana per a aquest divendres.

El Villarreal arribarà al Camp Nou sense Riquelme, Forlán, Tacchinardi i Sorín.

(CASTELLANO)
Frank Rijkaard ha facilitado la lista de convocados para el partido que este viernes enfrentará a dos equipos de 'Champions', el Barça y el Villarreal. La nota positiva es el retorno de Rafa Márquez, que ha estado ausente casi un mes, después de sufrir una ruptura fibrilar en la pierna derecha en el campo de la Real Sociedad.

Por el contrario, Ronaldinho se ha vuelto a quedar fuera de la lista de convocados. Después de perderse el partido ante el Racing de Santander del pasado fin de semana, el crack brasileño está en la fase final de recuperación de las molestias en el muslo derecho que sufrió durante el último partido contra el Benfica.

Carles Puyol ha entrado finalmente en la lista de convocados para el partido contra el Villarreal. Finalmente el Comité Español de Disciplina Deportiva (CEDD) le ha dado la suspensión cautelar de la sanción que debía cumplir por la roja que vio en Santander. Así, pues, Frank Rijkaard podrá contar con el capitán azulgrana para este viernes.

El Villarreal llegará al Camp Nou sin Riquelme, Forlán, Tacchinardi y Sorín.