Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’abril 04, 2006

El Benfica a Barcelona

(CATALÀ)
El Benfica de Ronald Koeman ja està a Barcelona. Els actuals campions de Portugal han aterrat a l'aeroport del Prat procedents de Lisboa, per dirigir-se immediatament al seu hotel de concentració. A la seva arribada, els benfiquistes han estat rebuts per diversos aficionats 'vermelhos'. 5000 aficionats portuguesos estaran presents a les grades del Camp Nou per recolzar el seu equip. Tots ells han anat arribant des del passat diumenge a la capital catalana, principalment des del país lusità i des d'Andorra, on hi ha numerosa presència d'immigrants portuguesos.
Demà a l'Snooker, nosaltres també entre benfiquistes, podrem veure el partit del que depen la continuació a la Champions. Tots amb el BARÇA!!

(CASTELLANO)
El Benfica de Ronald Koeman ya está en Barcelona. Los actuales campeones de Portugal han aterrizado en el aeropuerto de El Prat procedentes de Lisboa, para dirigirse inmediatamente a su hotel de concentración. A su llegada, los benfiquistas han sido recibidos por diversos aficionados 'vermelhos'. 5000 aficionados portugueses estarán en las gradas del Camp Nou para apoyar a su equipo. Todos ellos han ido llegando desde el pasado domingo a la capital catalana, principalmente desde el país luso y desde Andorra, donde hay numeros presencia de inmigrantes portugueses.
Mañana en el Snooker, nosotros también entre benfiquistas, podremos ver el partido del que depende la continuación en la Champions. Todos con el BARÇA!!