Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de març 08, 2006

SNOOKER


(CATALÀ)
Aquest és el nostre local, l'Snooker, al costat de l'Av. Liberdade, exactamente a la Travessa do Salitre, 1 (del costat dret pujant el carrer). La foto és del partit d'ahir.

(CASTELLANO)
Este es nuestro local, el Snooker, al lado de la Av. Liberdade, exactamente en la Travessa do Salitre, 1 (del lado derecho subiendo la calle). La foto es del partido de ayer.

15 Comments:

  • Es necessari ser soci o algun requeriment per veure els partits?.

    By Anonymous Anònim, at 6:06 p. m.  

  • Es podrà veure el Madrid-Barça del mes de Maig al vostre local, si estem a Lisboa??? Agrairia confirmaciò al meu corrreu sara.pere@terra.es Gracies

    By Anonymous Anònim, at 5:10 p. m.  

  • yo tb estoy en lisboa por el madrid barça, se puede ir aquí a verlo??? o sino, me podéis decir donde?? necesito ver como ganamos la liga en el bernabeu! força barça!!

    By Anonymous toni, at 9:38 p. m.  

  • nosaltres estem segur a Lisboa el cap de setmana del partit i voldriem veure el partit a la vostra Penya mooolt!!! pregunto el que pregunta la resta de gent, és possible??

    gràcies!

    By Blogger yellow_cab, at 9:30 p. m.  

  • Hola! Som uns quants erasmus que ens agradaria venir a veure la final de la Copa al vostre local. Cal, com ja han preguntat per aquí, ser soci o algún requeriment especial?

    By Anonymous Anònim, at 1:04 p. m.  

  • Hola, bon dia!
    Soc un noi, soci del FCB, i el febrer vinc a passar sis mesos amb la meva parella a Lisboa, i m´agradaria saber si puc formar part de l vostre penya durant aquests temps i poder veure els patits amb el caliu culé.Per si em voleu respondre el meu mail es last-1978@hotmail. Moltissimes gràcies

    By Anonymous Anònim, at 6:37 p. m.  

  • Hola, som una parella de Barcelona, aquest any celebrem el nostre 33 aniversari de noces a Lisboa, el dia del Madrid Barça, ens agradaria veure el partit a una penya barcelonista de Lisboa, podem anar?.
    El meu correu es: Francesc.sobrino@gmail.com
    Gracies.

    By Blogger Unknown, at 7:59 p. m.  

  • Holaa bon Dia!!! Som un grup d'alumnes de 4t ESO que la setmana que vé viatgem a Lisboa per el viatge de final de curs! I ens agraderia que el Dimarts, Shaktar vs Barça ens agradaria poder veure el partit en aquest local (Penya Barcelonista)! Esperem poder trobar aquest local amb èxit!!!Moltes gràcies!!

    By Blogger Unknown, at 3:50 p. m.  

  • Som els alumnes de 4t ESO i hos deixem el email (albertbalaguepalau@gmail.com)

    By Blogger Unknown, at 3:51 p. m.  

  • Bona tarda!! Primer de tot... visca el Barça!! A veure si aconseguim fer un bon partit aquesta tarda...
    M'agradaria saber si podem anar a veure el partit a la penya Barcelonista, ja que som 4 culés que estem treballant a Lisboa i ens volem sentir com a casa... Hem de ser socis?

    Una abraçada i espero poder veure el partit amb vosaltres!!

    By Anonymous Anònim, at 2:57 p. m.  

  • Estarem a Lisboa pel dia de la final de Champions amb el Manchester. Es podrà veure el partit al vostre local. Acostumeu a estar molt plens?, cal venir amb temps per tenir lloc?

    Visca el Barça i fins aviat!

    Albert

    By Anonymous Anònim, at 8:01 a. m.  

  • Hola, hem vist que teniu el cartell tancat per vacances... i demà? podrem veure el primer partit de la supercopa al vostre local? si no és així, on podríem anar? estem just al costat de Liberade i no volem perdre un clàssic!!
    Gràcies
    Xavi

    By Anonymous Anònim, at 7:28 p. m.  

  • El dimecres 16 d'abril serem 9 catalans a Lisboa. Podem venir a veure la final de la copa del rei? Cal reservar taula o cadires?

    By Blogger Josep Planas, at 12:23 p. m.  

  • Hola! Encara esteu al mateix local? Dimecres estaré a Lisboa i m'agradaria visitar la vostra penya

    By Anonymous Montse, at 10:29 p. m.  

  • L'autor ha eliminat aquest comentari.

    By Blogger Huongkvb, at 10:57 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home