Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’abril 25, 2006

Cap a la historia / Hacia la historia

(CATALÀ)
El passat a l'entitat 'rossoner'a de Frank Rijkaard el fa ser prudent i desconfiat, ja sap com les gasta el Milan i vol afrontar amb seguretat el partit de dimecres: "Hem d'estar preparats per jugar contra un gran Milan, un equip que vol remuntar el resultat de l'anada. Ho sabem i hem de fer bé la feina. Serà un partit per lluitar"

Tot i el magnífic resultat aconseguit en el partit d'anada a San Siro (0-1), Rijkaard prefereix no especular amb l'avantatge i mantenir el model de joc que tants bons resultats ha donat durant la temporada. El tècnic recorda que "vam jugar bé, vam demostrar la nostra força i no podem canviar el nostre estil per un resultat".

Ronaldinho: "Tenim una oportunitat única d'entrar en la història, i no la volem desaprofitar, però per a això hem d'arribar a la final"

(CASTELLANO)
El pasado en el club 'rossonero' de Frank Rijkaard le hace ser prudente y desconfiado, ya conoce el peligro del Milan y quiere afrontar con seguridad el partido de miércoles: "Debemos estar preparados para jugar contra un gran Milan, un equipo que quiere remontar el resultado de la ida. Lo sabemos y debemos hacer bien el trabajo. Será un partido para luchar".

A pesar del magnífico resultado conseguido en el encuentro de ida en San Siro (0-1), Rijkaard prefiere no especular con la ventaja y mantener el modelo de juego que tan buen resultado ha dado durante la temporada. El técnico recuerda que "jugamos bien, demostramos nuestra fuerza y no podemos cambiar nuestro estilo por un resultado".

Ronaldinho: "Tenemos una oportunidad única de entrar en la historia, y no la vamos a desaprovechar, pero para ello hemos de llegar a la final"