Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de novembre 22, 2011

LA CHAMPIONS A MILAN I LISBOA AMB EL BARÇA-HOMENATGE A TITO VILANOVA



Dimecres 23 de novembre a les 19:45 (hora portuguesa)

Quarta-feira 23 de novembro pelas 19:45


-------------------------------------

AC MILAN vs FC BARCELONA

-------------------------------------


Culers de Lisboa, demà a les 19.45 hora portuguesa es juga un partit de futbol a Itàlia, en un estadi mític: San Siro. Entre dos equips històrics d’Europa l’AC Milan i el FC Barcelona. En lloc la classificació primer de grup per vuitens de final de la Champions 2012.
Els nostres jugadors sortiran a deixar-se la pell, com sempre fan però, demà a més a més sortiran per guanyar i oferir aquesta victòria a en Tito Vilanova, la mà dreta d’en Pep Guardiola. Gran tècnic però per damunt de tot gran persona.
En Tito Vilanova ha estat operat avui a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona d’un tumor a la glàndula paròtide.
Tal com ho vam fer quan va estar operat l’Abidal, demà tots els culers de Lisboa, socis i amics de la PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, acudirem al nostre local social per recolzar el nostre equip i enviar el nostre suport i bons desitjos col·lectius a una gran persona, al nostre estimat TITO VILANOVA.
No podeu faltar. Paraules no. FETS!!!



*********


VOLTA A CHAMPIONS NA SUA 5ª RONDA, E O NOSSO BARÇA JOGA EM SAN SIRO COM O MILAN, AMANHÃ, QUARTA-FEIRA, DIA 23 DE NOVEMBRO, PELAS 19,45 HORAS DE PORTUGAL.

VEM CONNOSCO ASSISTIR A UMA BOA PARTIDA DE FUTEBOL E DISFRUTAR DE UM SÃO CONVÍVIO APÓS O TRABALHO, NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA - SNOOKER CLUBE. APOIA A TUA EQUIPA. NÃO FALTES !!



*********



A on estem? - Onde estamos?


SNOOKER

Travessa do Salitre, 1 - Lisboa - Tel. 213 470 502

Metro: Linea Azul. Parada: Avenida


3 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home