Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de maig 30, 2011

Rosell: “Gràcies a tots”



Rosell: “Gràcies a tots”

El president Sandro Rosell ha reconegut haver assolit “el clímax de la felicitat” amb la quarta Champions aconseguida a Wembley. Rosell ha volgut agrair a moltíssima gent aquest títol.

Així ha estat el seu discurs d’agraïment: “Gràcies al millor entrenador del món. Al millor jugador del món, Messi. Gràcies als seus companys. A Puyol, per ser el millor capità del món i pel que ha fet amb Abidal. Gràcies a Wembley, a Londres, gràcies a tot el poble català. Gràcies també a la nostra ciutat, a l’antic i al nou alcalde. Gràcies a tota la Junta, i sobretot gràcies a tota la gent que ha treballat des de fa trenta anys perquè això avui sigui possible. Com a president només em surt la paraula ‘gràcies’. Gràcies a tots”. I ha afegit: “Com a soci, vull donar gràcies a la meva mare i al meu pare”.

“És un homenatge al futbol”

El president creu que la victòria per 3-1 contra el United “és un homenatge al futbol”. Rosell ha declarat que “els valors que desprenen [els jugadors] són diferents de tots els altres”. Fins i tot, el rei Joan Carles I ha felicitat el Club, segons ha reconegut Rosell: “Ens ha felicitat. Al Pep, als jugadors, per l’espectacle que han donat a tot el món. Perquè el Barça estima el futbol”.

Demana “seny” per a la celebració

El president, que ha definit el moment com a “impressionant, fabulós, fantàstic”, ha demanat “seny” a l’afició barcelonista de cara a la celebració d’aquest dissabte a la nit. “Tenim la millor afició del món i espero que diumenge tots siguin a la rua rebent els nostres herois”, ha conclòs.

Zubizarreta: “És una nit per a la història”

El director esportiu del futbol professional, Andoni Zubizarreta, ha reconegut en un català força fluid la seva felicitat: “És una nit per a la història. Vaig dir que en un dia amb molta felicitat intentaria parlar en català, i un dia amb més felicitat que avui és impossible”. Per acabar, ha afirmat: “Si algú vol passar-s’ho bé, el Barça és la millor elecció. Ens agrada el futbol, ens agrada jugar a futbol i ens agrada parlar al terreny de joc”.

Mas: “Sou molt grans”

El president de la Generalitat, Artur Mas, també ha expressant la seva felicitat un cop guanyada la final: “Tot suma i que duri. Hi ha un equip excepcional i estem vivint un moment excepcional. Ho he viscut amb molta proximitat”. Ha conclòs la seva atenció als mitjans amb un contundent: “Sou molt grans i visca Catalunya!”.