Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de maig 07, 2011

La Penya Barcelonista de Liboa s'afegeix al dol per la mort de Severiano BallesterosLa Penya Barcelonista de Lisboa vol afegir-se al dol per la mort de Severiano Ballesteros, esportista excepcional i grandísima persona.


Descansi en pau.


===========


Dol per la mort de Severiano Ballesteros


El FC Barcelona se suma al dol per la mort del golfista i il·lustre barcelonista Serveriano Ballesteros, que ha mort aquesta matinada a causa d’un tumor cerebral a l’edat de 54 anys.
Un dels millors golfistes dels últims temps, Severiano Ballesteros, ens ha deixat després de no poder superar el tumor cerebral amb el qual lluitava en els últims dos anys i mig. El guanyador de dos Màsters d’Augusta, tres Oberts Britànics i quatre Ryder Cup, a més del Príncep d’Astúries de l’Esport, ha mort aquesta matinada a la localitat càntabra de Pedreña a l’edat de 54 anys.

Un barcelonista il·lustre

Severiano Ballesteros ha estat un gran barcelonista que fins i tot ha tingut l’oportunitat de trepitjar la gespa del Camp Nou en un repte curiós. Va ser el 27 de gener del 1999, amb motiu de la setena edició del partit ‘No a les Drogues’, quan el golfista va fer aquell dia nou llançaments de golf de porteria a porteria i va batre dues vegades l’actual director esportiu del futbol professional i exporter Andoni Zubizarreta.

El president Rosell s’afegeix al dol

El president Sandro Rosell ha declarat que “és una notícia que ens entristeix molt a tots. Ens ha deixat un ser humà, una de les grans figures de la història de l’esport mundial i els culers ho sentim especialment perquè Severiano Ballesteros era un culer il•lustre i un ambaixador del Barça a tot el món”.

El FC Barcelona farà, tant aquest dissabte com diumenge, uns minuts de silenci en memòria de Severiano Ballesteros en els partits que els diversos equips disputin.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home