Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de maig 09, 2011

Amb 96.267 entrades sol·licitades es bat el rècord històric de demanda per a una final



Amb 96.267 entrades sol·licitades es bat el rècord històric de demanda per a una final
Els socis del FC Barcelona han demanat un total de 96.267 entrades per assistir a la final de la Lliga de Campions que es disputarà a Wembley el proper 28 de maig. Una xifra que significa un nou rècord en la història del FC Barcelona.

Aquest dilluns a les 19 h s’ha tancat el procés per sol·licitar entrades per a la final de la Lliga de Campions. I la resposta ha estat massiva. Divendres, el primer dia de sol·licitud d’entrades, ja s’havien superat les 16.415 entrades disponibles per als socis. En total s'han sol·licitat 96.267 entrades, agrupades en 44.396 peticions. Aquest dimarts es farà el sorteig, en directe per Barça TV.

Dimarts a les 10 h, sorteig

Aquest dimarts, a les 10 h, es durà a terme a la sala de premsa Ricard Maxenchs el sorteig davant de notari de les 16.415 entrades disponibles per als socis del FC Barcelona. Com és habitual, se sortejarà un número de petició a partir de la qual s’adjudicaran les entrades disponibles. Cal tenir present que cada soci podia fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Assignació i recollida

El mateix 10 i 11 de maig, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per comunicar l’adjudicació i les condicions de cobrament i recollida. El Club ha fixat el termini per recollir les localitats entre el 13 i el 23 de maig (exceptuant el diumenge 15, el dissabte 21 i el diumenge 22).

Compromís ferm

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d’una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de la reserva (90 euros). En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Viatjar amb FCB Viatges

FCB Viatges posarà a disposició dels socis dues maneres de desplaçar-se fins a Londres. El viatge d’anada i tornada de Barcelona a Londres el mateix dia de partit costarà 370 € si es fa en avió (amb trasllats a Londres inclosos), mentre que només valdrà 140 € si es prefereix fer-ho en autocar.

24.360 localitats per al Barça

El FC Barcelona disposa de 24.360 entrades per a la final, de les quals 220 són per a socis amb mobilitat reduïda. De les 24.140 restants, el 85% són per als socis i les penyes (16.415 per als socis i 4.104 per a les penyes) i el 15% restant anirà destinat a compromisos del Club.