Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’abril 08, 2011

FC BARCELONA vs UD ALMERIA, la Lliga cada vegada més nostra


Dissabte dia 9 d'abril a les 19:00 (Hora de Portugal)


Sábado dia 9 de abril a las 19:00


Sábado dia 9 de Abril pelas 19:00

------------------------------------

FC BARCELONA - UD ALMERIA

-----------------------------------



Benvolguts culers de Lisboa i culers que esteu de pas per aquesta bonica ciutat: aquí a la vora del Tejo, la primavera la sang altera com a tot arreu.

Aquest més d’abril la sang blaugrana estarà més alterada que mai. La Lliga a tocar, la Copa a tocar i la Champions “no hay nada mas que desir”.

Però fem les coses a la catalana, una a una, primer la Lliga que és el que tenim més a prop. No sigui que el Pep se’ns reboti i prenguem mal!!!

Aquest dissabte us esperem tots a la nostra Penya, la millor del món, a l’Snooker. A les 19:00 (hora portuguesa com un fado) feu cap a la Travessa do Salitre, 1. On és? Doncs a tocar de l’avinguda da Liberdade, a 30m del Consolat d’Espanya, al costat de l’Hotel Plaza. Metro, línia: Azul, Parada: Avenida.

Porteu les bones vibracions per empènyer al Barça per arribar el dia 17 al Bernabéu amb 11 punts d'avantatge (amb l’ajuda de l’Athletic Club). No podeu faltar! I, si ho feu, pitjor per vosaltres, us perdreu el millor ambient culer de Lisboa: L’SNOOKER. ***********

Culers del mundo que estéis en Lisboa este sábado por la tarde. A las 19:00 podéis tener una cita con el Barça en el mejor ambiente culer de Lisboa: La Penya Barcelonista de Lisboa-SNOOKER os espera para que podáis disfrutar de un partido de futbol de nuestro Barça. La Liga la tenemos cada día más cerca pero no tenemos que vender la piel del oso antes de matarlo. Os esperamos pues en nuestra Penya, no podéis fallar!!!!