Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de març 14, 2011

El Barça, amb el Japó


El Barça, amb el Japó

El Club s’interessa pels socis, penyistes i esportistes de l’FCB Escola del Japó. El nord del país asiàtic s’ha vist afectat per un sisme de 8,9 graus a l’escala de Richter que ha provocat nombrosos morts i ferits.

Sensible a la tragèdia que viu el Japó, el FC Barcelona ha expressat la seva solidaritat amb el poble japonès. Es tracta d’un país on el Barça hi té una presència destacada i que ha visitat en nombroses ocasions en els últims anys, coincidint amb les gires de pretemporada del primer equip de futbol.

El Barça s’interessa per les seves penyes

Al Japó hi ha ara mateix dues penyes barcelonistes actives. Les dues estan situades a la capital, a Tòquio. Es tracta de les penyes Sol Naixent i la Penya Japan. El màxim responsable internacional de la Comissió Social, Josep Maria Barnils, ha contactat amb els màxims responsables d’aquestes dues entitats a través del correu electrònic per interessar-se pel seu estat i per mostrar-los el suport del FC Barcelona en aquests moments difícils.

No ha afectat l’FCB Escola

La seu japonesa de l’FCB Escola, a Fukuoka, al sud-oest del país, no s’ha vist afectada per aquest terratrèmol, que és el més fort de la història d’aquest país. El sisme no ha arribat a aquesta ciutat, on el Barça hi té ubicada una seu de l’Escola del Club.

El director tècnic de l’FCB Escola al Japó, Ivan Palanco, ha pogut contactar aquest divendres al matí amb els responsables de l’FCB Escola a Barcelona. “Tant ell com els tècnics i nois que formen part d’aquesta escola estan en perfectes condicions”, segons apunta Xevi Marcé, director de l’Escola de Futbol del Club. Marcé havia viatjat amb Ivan Palanco a Tòquio ara fa una setmana per intentar ampliar les escoles internacionals del Club, però per sort el terratrèmol no els ha afectat.

A Fukuoka el Barça compta actualment amb 300 alumnes japonesos que entrenen i juguen, com en totes les seus internacionals, amb el mètode Barça.

Segon país amb més culers

A banda de tenir una FCB Escola, el Japó també té una presència destacada en l’àmbit social del Club. Es tracta del segon país amb més socis blaugrana, amb un total de 1.470 membres.

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home